To je to što me zanima!

Mila Horvat zarađuje 3000 kn za samo jedan radni dan

Primjer Mile Horvat samo je jedan od mnogih jer stalno zaposlenim HRT-ovcima plaća ostaje ista i kad ništa ne rade. Latinu je plaća smanjena
Vidi originalni članak

Obožavatelji Mile Horvat ne mogu biti zadovoljni HTV-ovom jesenskom shemom. U njoj se zasad za Milu našlo mjesta samo u emisiji “Volim nogomet”, i to svaki drugi tjedan. Iako je ovog ljeta gotovo uopće nije bilo na malim ekranima, a trenutačno radi dva dana u mjesecu, plaća joj je ostala ista. Iz HTV-ovih kuloara doznajemo da se radi o najmanje 6.000 kuna.
- Mila je ovog ljeta vodila nekoliko humanitarnih priredbi, a uskoro će sudjelovati i u drugim projektima - rekla je Milina šefica, urednica Zabavnog programa Elizabeth Homsi. Teško da je Mila sama kriva za sadašnji status. On je rezultat HRT-ove poslovne politike prema kojoj se plaćao bračunava sistemom koeficijenata, a jednom dosegnuti koeficijent (jer je, primjerice, netko bio urednik nekoliko emisija) ne mijenja se sa smanjenjem opsega posla. No, vodstvo kuće najavilo je da će pojačano kontrolirati iskorištava li netko takav sustav.

NEKIMA IPAK SMANJUJE PLAĆU...
Tanja Tušek i Danijel Despot primaju punu plaću iako u novoj shemi zasad uopće nemaju projekata, ali i na HRT-u znaju biti ažurni. Denisu Latinu, koji je prozivao ravnatelja Vanju Sutlića i Hloverku zbog korupcije, plaća je smanjena za čak dvije trećine.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • tejo 21.09.2009.

    Meni žena nije ni najmanje simpatična, a niti mi je jasna njena uloga u toj emisliji, ali šta je ona kriva što je pravilnik u banani? ma tko bi od Vas odbio lovu za nerad... ja znam da ja nebi ! a ima ih puno što dobivaju nevjerovatnije sume novaca za još manje rada..

  • user_40104 20.09.2009.

    ali u svemu tome je naj zalosnije sta ih mi placamo jer bez nas malih ni oni nebi nista znacili neka ih sram bude

  • šligerdund 20.09.2009.

    Tko je uopće ta flundra?

Komentiraj...
Vidi sve komentare