To je to što me zanima!

Mila Horvat zavodljivo pozirala u salonu naše dizajnerice: 'Svatko ima svoje radosti'

Mila je pozirala u plavoj košulji i haljini, a na fotografijama se osim dobrih modnih komada, može primijetiti kako je novinarka i dalje posvećena vježbanju i bodysculptu
Vidi originalni članak

Matija Vuica (65) dugi niz godina oduševljava svojim kreacijama, a u njezinim radovima mogu se vidjeti i brojni poznati. Rado i s ponosom ih nosi i sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat (41), koja je neke od njih sada pokazala i pratiteljima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mila je pozirala u plavoj košulji i haljini, a na fotografijama se osim dobrih modnih komada, može primijetiti kako je novinarka i dalje posvećena vježbanju i bodysculptu, o kojemu je ranije pričala na društvenim mrežama.

Uz dugogodišnje iskustvo vođenja sportskih emisija Horvat je više puta dokazala da je moguće s godinama izgledati sve bolje. Liniju je dovela do savršenstva, a najnovije fotografije, nastale u salonu dizajnerice, rijetko koga ostavile su ravnodušnim.

PRIVUKLA PAŽNJU Frizura Mile Horvat postala hit na društvenim mrežama: 'Kao da ide na vrtićko fotografiranje'

- Svatko ima svoje radosti - opisala je Mila objavu, a odmah su krenuli pljuštati komplimenti.

- Wow; Prezgodna; Prekrasna; Isijavaš seksepilom; Jedna je Mila - pisali su pratitelji.

Prošle godine bila je jedna od natjecateljica showa 'Zvijezde pjevaju'. Podsjetimo, televizijska novinarka odlučila je preseliti u Englesku gdje će raditi kao nogometna agentica. - Mogu reći da odlazim, još nisam otišla u potpunosti, ali sam fokus prebacila na inozemstvo - izjavila je za Jutarnji list 2021. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sljastrava 04.02.2023.

    Niti je lijepa ni zgodna.Ne pretjerujte.

  • VLADEK72 16.01.2023.

    Nije pokazala cipele iz Beča, jedan od Mikijevih poklona.

  • rocky55555 16.01.2023.

    Oprostio bih joj i filtere

Komentiraj...
Vidi sve komentare