To je to što me zanima!

Mila i Ashton prvi su put kao par prošetali crvenim tepihom

Kutcher i Kunis nisu skidali pogled jedan s drugoga čak ni dok su pozirali fotografima na crvenom tepihu dodjele nagrada na polju znanosti. Par je u vezi od 2012. godine
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih parova Hollywooda, Ashton Kucher (39) i Mila Kunis (34), zadnji put su se pojavili pred objektivima fotografa 2000. godine s ostalim glumcima iz hit serije 'Lude 70-e'.

Sad su prošetali crvenim tepihom kao bračni par. Širokim osmijehom dali su do znanja da su sretni u braku. Ashton i Mila u romantičnoj su vezi od 2012. Ljubav su okrunili brakom.

Vjenčali su se u tajnosti u srpnju prije dvije godine. Imaju dvoje djece, 3-godišnju kćer Wyatt Isabelle i jednogodišnjeg sina Dimitrija Portwooda.

Ashton i Mila upoznali su se 1998. na setu serije 'Lude '70-e' koja ih je oboje vinula u zvijezde. Kunis je nedavno otkrila da je Ashtona smatrala 'samo prijateljem' sve dok ga godinama kasnije nije uočila na dodjeli nagrada.

- Prvo sam ga vidjela odostraga. Pomislila sam: 'Wow, ovaj tip je baš visok'. Onda se okrenuo i to je bio Ashton. Srce mi je poskočilo, bio je to onaj trenutak kao iz filmova. Bilo mi je jako čudno, nisam znala što se događa - priznala je Mila. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Mthesecond 06.12.2017.

    Simpatičan par...Nadam se da je ovaj ne vara,da nije varljiv tip :)) Mila inače Ukrajinka za one koji nisu znali i zapravo nije Mila već Milena :) Baš nedavno naišao na neku priču s njom,bila gošća u nekom talk showu i tu je pričala o svom porijeklu,tečno govori i ukrajinski jezik :)

  • black_cat 06.12.2017.

    mnogo lijep par za fotografiju

  • Azur 06.12.2017.

    Njega ne smatram dobrim glumcem. Nju smatram dobrom glumicom. Lijep su par, ali ona laze. Mozda radi Demi Moor. Ona je odavno priznala, da je na samom pocetku sinimanaje serije "Te lude..." bila do usiju zaljubljena u Ashton -na.

Komentiraj...
Vidi sve komentare