To je to što me zanima!

Mila: Kad budem zaljubljena, to će svi primijetiti na meni

Nakon što je preboljela tumor na jednjaku, Mila je sad zdrava, obožava sportove i ozbiljnije shvaća brigu o sebi. No savjete o zdravom životu ipak ne voli dijeliti
Vidi originalni članak

Idealan muškarac je onaj koji se pojavi u pravom trenutku, kaže sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat (33). Dodaje da ne voli pričati o ljubavi jer na tom području već neko vrijeme nema novosti.

- Kad se nešto pomakne, svi će to znati. Na meni se uvijek vidi kad sam zaljubljena, pa neće biti potrebe da nešto posebno ističem - kaže novinarka. Nakon što je preboljela tumor na jednjaku, Mila je sad zdrava. No ne voli dijeliti savjete o zdravom životu.

- Mislim da svatko mora osluškivati svoj organizam i pronaći fizičku i psihičku ravnotežu. Svi već znamo što treba izbjegavati - rekla je Mila, koja obožava sve sportove. Redovito ide u teretanu, vježba jogu i pleše, pliva, trči...

- Važno je biti aktivan i što više na svježem zraku - rekla je Mila.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • japanokinez 03.04.2015.

    Zašto je ona nešto posebno' Ima toliko dobrih ljudi koje je snašla opaka bolest i jako malo se o njima tambura. Meni je potpuno nejasno zašto ona ima prednost i zašto je bitna njena ljubav ili neljubav. Bandić za nju koja ima moč na tv-u daje auto na korištenje, a ona ima redovita primanja dok recimo taj utrošeni novac može najesti podosta beskučnika. Recimo moja susjeda koju svi mi pomažemo u skladu s našim mogučnostima, živi od 2100 kuna a ima puni radni staž i dok je radila u trgovini za svakoga je imala osmijeh, toplu riječ i nikada je nismo vidjeli namrštenu.

  • iza ekrana 03.04.2015.

    Ne znam zašto po novinama razvlači da je singl, nije jedina. Ljepota je relativna stvar, a ona mi izgleda malo starije nego što ima godina tako da, možda naiđe neki gospodin srednjih godina.... Uglavnom, drago mi je da je ozdravila, a sve ostalo neka zadrži za sebe.

  • volim hrvatsku 02.04.2015.

    Drago mi je da je sad dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare