To je to što me zanima!

Mila partijanerica zabavljala se na Ultri: Izvrsno se osjećam

Voditeljica Mila Horvat se nakon povratka iz Brazila zabavljala s nepoznatim muškarcem i prijateljicom. Tajanstveni muškarac sve je znatiželjnike tjerao od nje
Vidi originalni članak

Mi smo samo prijatelji, rekao je crnokosi muškarac koji je s Milom Horvat (33) cijelu noć plesao na elektroničku glazbu.

Mili je na Ultra Europe festivalu u Splitu društvo radio tajanstveni markantni muškarac. Zaštitnički se odnosio prema njoj i tjerao je sve znatiželjnike koji su se voditeljici pokušali približiti.

'Moja sreća više ne ovisi o muškarcu'

- Kakav dečko? Važno mi je da odradim terapiju i da me prestane boljeti. Moja sreća više ne ovisi o muškarcu - rekla je Mila koja je prošle godine u Beču operirala tumor na jednjaku.

Poslije uspješnog zahvata oporavljala se tri mjeseca i išla na terapije. Ali u ožujku ove godine dijagnosticirali su joj još jedno kancerogeno oboljenje, koje je operirala.

- Osjećam se izvrsno - rekla je voditeljica koja se nedavno vratila iz Brazila u kojem je pratila Svjetsko nogometno prvenstvo. Posljednja večer trodnevnog Ultra Europe festivala okupila je više od 55.000 posjetitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • _petra_ 15.07.2014.

    samo da je zdravlja,uzivaj

  • Belina_1 15.07.2014.

    Mila zaslužila si!Sritno i dobar provod!

  • anabanana1 15.07.2014.

    žena stoji za stolom i pijucka i sad je to neko teško partijanje za ovakav naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare