To je to što me zanima!

Milan Bandić i Jelena Karleuša zatvorili Sarajevo film festival

Proteklih godina u Sarajevu su bili Angelina Jolie i Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey, M. Fassbender dok su ovoga puta veća glumačka imena izostala
Vidi originalni članak

Crvenim tepihom na svečanom zatvaranju 20. Sarajevo film festivala prošetali su srpska pjevačica Jelena Karleuša i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. 

Proteklih godina u Sarajevu su bili Angelina Jolie i Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Michael Fassbender, dok su ovoga puta veća glumačka imena izostala iako su se spominjali holivudski glumci Nicole Kidman i Colin Firth.

Karleušino pojavljivanje iznenadilo je publiku. Pjevačica je nosila dugu crnu haljinu, a dok su je pratili tjelohranitelji, pozdravljala je okupljene. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Miro_Zg 24.08.2014.

    Zanimljivo mi je vidjeti poznate tzv. desne i lijeve komentatore koji dežuraju na ovome portalu godinama kak pljuckaju po Bandiću, ali to i ne čudi jer tzv. ljievi i desni u Zagrebu zajedno nemreju dobiti više glasova od Banderasa, razumijem njihovu frustriranost u komentarima.

  • Blekso_1 24.08.2014.

    tko mu vrt zalijeva dok ga nema?

  • Miro_Zg 24.08.2014.

    Gradonačelnik je dobio pozivnicu i pristojno se odazvao na ovaj festival u Sarajevu i otkuda on zna tko je sve pozvan? Nekim komentatorima stvarno nije lako u životu, puni ste mržnje, ali na to je Bandić navikao da ga manjina vrlo agresivna pljuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare