To je to što me zanima!

'Milan me iskoristio samo da bi Severinu učinio ljubomornom'

U SUZAMA Marija Karan požalila se obitelji da je Severinin bivši zaručnik izmislio da su u vezi. Zbog toga je danima plakala i bila tužna i nije izlazila iz svoje sobe
Vidi originalni članak

Ne bi me čudilo da je Milan nekome platio da se objavi kako ljubi moju kćer. Svi znaju da on voli biti u društvu s poznatim ženama, rekao je Stevo, otac Marije Karan (30).

Dodao je kako je laž da mu je kći u vezi s Milanom Popovićem (47). Kako je otkrio za srpski Puls, Marija mu se požalila da je Severinin (40) bivši zaručnik sve izmislio.

- Glupost je da se zaljubila u njega. Zbog ovih laži danima je bila tužna. Plakala je i zatvarala se u kuću - tvrdi Stevo. Dodao je kako je Marija povrijeđena jer vjeruje da ju je Milan, s kojim je godinama bila prijateljica, iskoristio kako bi Severinu učinio ljubomornom. Zato je često zvala majku Dobrilu i jadala joj se. No srpski “kralj bakra”, kojeg se često može vidjeti za šankom u njegovu kafiću u središtu Beograda, ne opterećuje se tuđim osjećajima.

- Tako snažno sudiš o grijehovima drugih. Prvo počni od sebe pa nećeš imati vremena  za druge - citirao je Milan Popović Shakespeara na svojem profilu na Facebooku.

Milana i Mariju, koja je nedavno doputovala u Split na snimanje serije “Larin izbor”, prvi su put fotografirali zajedno na proslavi pravoslavne Nove godine u Beogradu. 
Dok je Severina u bolnici čuvala trudnoću, Milan je glumicu grlio, točio joj piće i pripaljivao cigarete. Tada su među posljednjima zajedno napustili restoran u ranim jutarnjim satima.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • Ultimate Universe 27.11.2012.

    koga boli k****. kada cete poceti pokrivati prave vijesti iz svijeta i hrvatske a ne baviti se minornim tracevima? zar vas nije sram znajuci da punite i tratite ove retke na nesto tako nebitno dok ljudi umiru u afganistanu, iraku, iranu, africi??? a da ne pricam o hrvatskoj i njenom stanju!

  • AlisaCrna 26.11.2012.

    ko je ona ?

  • dario1 25.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare