To je to što me zanima!

Milan Popović: 'Čuo sam se s Marijanom. Ovo što se dogodilo me ne iznenađuje, zgrožen sam'

Popović se sa Severininom sestrom čuo sinoć, a ovo što se dogodilo kaže uopće ga ne iznenađuje. Osim toga, s cijelom obitelji Vučković je navodno u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Milan Popović oglasio se nakon jučerašnje drame u kojoj je njegovu bivšu partnericu Severinu Vučković na zagrebačkom aerodromu dočekala policija nakon prijave koju je protiv nje podnijela sestra Marijana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovako agresivno ponašanje Severine za mene nije novost pošto se u zadnje vrijeme događa vrlo često i počelo se održavati i na ponašanje djeteta. Stavlja pod rizik dobrobit djeteta. Smatram da bi institucije trebale, umjesto da zataškavaju kao do sada i pogoduju Severini, uzeti i još jednom pogledati sve prijave i proanalizirati sve situacije gdje je Severina prijavljena i za zanemarivanje djeteta i za nasilje u obitelji i za generalno nasilje te da iz toga izvuku jedan objektivan stav - rekao je Popović za Index.

Osim toga, Milan je otkrio i kako osobno poznaje Marijanu, a njihov odnos nikada nije bio loš.

- Marijana je čuvala našeg sina vrlo često. Marijana i obitelj Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka. Uvijek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s cijelom obitelji Vučković - dodao je.

Demantirao je i da je Marijana u dogovoru s njim Severinu nedavno prijavila Centru za socijalnu skrb, a noćas se i čuo s njom

- Ovo za mene nije iznenađenje. Znam da je Marijana prijavljivala prijetnje i nasilje od strane Severine zato što se tu spominje i naše dijete, pa je to stavljeno u spis. Te Marijanine prijave nisu imale veze sa mnom i sa našim sporom za skrbništvo - rekao je te dodao:

'IMA FIZIČKE POSLJEDICE NAPADA' Severinu su ispitali na policiji, odvjetnica: Nije ona nanijela ozljede sestri, bilo je obrnuto

- Čuo sam se s Marijanom. Ispričala mi je što je se dogodilo. Bio sam zgrožen, ali ne iznenađen. Severina potpuno izvrće činjenice već godinama - zaključuje Milan.

POGLEDAJTE VIDEO: LANA JURČEVIĆ O DUETU SA SEVERINOM

 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Luna777 01.09.2022.

    Da, čuo si se s Marijanom, alu očito i dobro platio da je uznemirava i blati po novinama. Osvetoljubivi bivši ne preza pred ničim kako bi ocenio Sevku i oduzeo joj dijete. Sramno.

  • Alkana 01.09.2022.

    Jedini problem je u Severini. Trebala bi se liječiti i učiti socijalne vještine komuniciranja.  Sama sebi nanosi štetu

  • Alkana 01.09.2022.

    Treba samo pročitati mailove koje je pjevačica slala ravnateljici škole pa da se vidi kakva je to osoba i kakvim riječima prijeti. Misli da joj nitko ništa ne može i da je iznad svih. Najpamtnija i najbolja je najstarija kći Z. koja se je maknula od te toksične obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare