To je to što me zanima!

Milan Popović došao na ročište, Severina izbjegla susret s njim

Srpski milijarder pojavio se na ročištu u pratnji odvjetnica Eleonore Katić i Nataše Pećarević. Severina nije došla na parnicu, nego je poslala svojeg odvjetnika Darija Budimira
Vidi originalni članak

U jednom od tri spora koja se vode na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, Milan Popović (51) traži da sin Aleksandar (5) tjedan dana živi s njim, a tjedan s majkom Severinom (44).

Srpski milijarder, kao i svaki put dosad, pojavio se na ročištu u pratnji odvjetnica Eleonore Katić i Nataše Pećarević. Severina nije došla na parnicu, nego je poslala svojeg odvjetnika Darija Budimira. Rasprava je bila gotova za pola sata. 

Popović je prije i nakon ročišta popio kavu s odvjetnicama u obližnjem kafiću. Pazio je da ne sjedne u lokal u kojem obično Severina pije kavu kad dolazi na ročišta. Pjevačica izbjegava susrete s bivšim partnerom, a s njim razgovara isključivo elektroničkom poštom. 

Na zadnjem ročištu, prije dva tjedna, oboje su stigli na saslušanje u sporu u kojemu Popović traži da Aleksandar živi s njim te da mu pjevačica plaća 3500 kuna alimentacije. Nakon jučerašnjeg ročišta Milana je vozač čekao pred sudom u Mercedesu.

‘Vjerujem da Milan dobiva prijetnje da će oteti našeg sina zbog njegova životnog stila’

objasnila je Severina policajcima

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Linz 28.02.2017.

    Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim, nemam više snage da čitam o Severini !!!

  • Magdalena777_1 28.02.2017.

    Vidim sada admin brani Milana..... pa mi obrisa komentar niti uvredljivi niti zločest..... samo da se zna da je Seve dobra mater i da treba odgajati svog sina......

  • IvančicaMaković 28.02.2017.

    Kako ste vi ljudi zlobni...ili ne čitajte ako vam smeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare