To je to što me zanima!

Milan Popović uživa na Hvaru u društvu nepoznate ljepotice

Brineta u kratkoj bijeloj tunici i vrućim hlačicama prošetala je u nedjelju hvarskom rivom u društvu Severininog bivšeg. Nije poznato je su li u vezi ili su samo prijatelji
Vidi originalni članak

Srpski 'kralj bakra' nije propustio posjetiti Hvar, a rivom se u nedjelju prošetao u društvu nepoznate djevojke. Nije poznato u kakvim su odnosima Milan Popović (48) i zgodna brineta koja je u bijeloj kratkoj tunici i vrućim hlačicama pokazala duge, vitke noge, ali sigurno je da s bivšom Severinom (42) još nije našao zajednički jezik. 

- Majka inzistira na tome da se pridržavamo presude i da ja viđam dijete samo u terminima koje je sud odredio. Kategorički se protivi da i sat vremena više budem sa sinom od onoga što stoji u presudi - rekao je nedavno Popović za srpski Kurir i dodao da je sin s njim bio na odmoru u terminu određenom sudskom presudom, 'a ne zato što diva ima meko srce'. Milan se ljuti što se pjevačica čvrsto drži odluke suda pa Aleksandra (2) radije ostavi kod dadilje po tri dana kada radi, nego da maleni bude s ocem. 

Idi na 24sata

Komentari 211

  • jana mladin 12.08.2014.

    Pa neka se čovjek odmara i neka uživa u svemu , priča sa Severinom je gotova , alimentaciju plaća uredno a dijete čuvaju dadilje .

  • odiseja 12.08.2014.

    veseli dječiji smijeh nema cijenu ! bilo bi dobro da stanu na loptu

  • realna 12.08.2014.

    Neka čovjek uživa, mlađa je i zgodnija od Seve, e sad jel s njim zbog novca ili ljubavi je neka druga priča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare