To je to što me zanima!

Milan Severini ispunio životni san: Odveo je da vidi piramide

Severina još od djetinjstva neprestano mašta o posjetu zemlji faraona, a novi dečko iznenadio ju je romantičnim putovanjem koje ju je oduševilo, kako prva javlja Gloria
Vidi originalni članak

Prvo ju je odveo na Maldive, a nakon toga joj je ispunio životni san i odveo je u Egipat. Severina (38) je odmor u zemlji faraona nazvala najljepšim u svom životu, piše Gloria. Milan Popović (45) pjevačicu je u Egipat odveo s otočića Reethi Rahu u Indijskom oceanu na kojem su desetak dana uživali u privatnosti.

U Egiptu su odsjeli u luksuznom hotelu u Kairu i isti dan razgledavali su piramide u Gizi. Obišli su Keopsovu, Kefrenovu i Mikerinovu piramidu. Severinu su sfinge koje je vidjela ispred Keopsove piramide očarale, a koliko je fascinirana Egiptom govori to što na klaviru od djetinjstva drži malu sfingu.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 112

  • kinezojapanac 23.01.2011.

    E moj Milane jabuko sa grane...koliko je Seve vidjela piramida i raznoraznih zvjezdica, a tebi se folira kako joj je lijepo. Seve je rođena da šara i ta se nikada neće smiriti. Jednostavno su joj hormoni razigrani i to će Milance uskoro osjetiti na svojoj koži.

  • Johnee 22.01.2011.

    ajoj......koliko li će ta ljubavi trajati ?!

  • Skull 22.01.2011.

    Koje e ovo sranje od članka, oa kaj je tak jadna da sve ove godine nije mogla do egipta otić, ak je tak jako željela??? Ovo mi sve liči na nove Simona i Ante, žena u zadnje vrijeme nije ozdala pošteni normalni album, pa zarađuje šireći nogice :) A mi kreteni trošimo vrijeme čitajući i komentirajući ovakva sranja :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare