To je to što me zanima!

Milan: Sve je to namještaljka! Marijana će pobijediti u showu

DOBILA NOVAC ZA SEKS? Slavica tvrdi da je Marijanina ljubav s Nemešom bila njen zadatak od produkcije Velikog Brata. Kaže da je Šibenčanka neiskrena
Vidi originalni članak

Većina natjecatelja koji su ostali do samoga kraja to nisu zaslužili. Sve je to sprdačina i ponižavanje nas koji smo ranije izašli. Zna se tko će pobijediti i zna se zašto! Zna se tko je dobio novac. Na kraju showa sve su maske pale i mi svi to jako dobro vidimo, ogorčeno je rekao bivši stanar Milan Grahovac misleći na to da će Marijana pobijediti i da je dobila novac za seks u BB kući. Natjecatelj iz Sombora sumnja i u vjerodostojnost glasovanja.

- Samo se pitam jesu li glasovi dosad uopće bili točni - kaže Milan.

Slično razmišlja i Slavica. Ne želi Marijaninu pobjedu jer misli da je neiskrena.

- Znam da je ona više puta u kući ponavljala jednu te istu rečenicu: ‘Ja sam svoj zadatak ispunila’! Mogu reći samo da je pametnome dosta - govori Slavica, koja prema Šibenčanki nema poštovanja.

- Gadi mi se njezin seks u kući. Nemam ništa protiv prave ljubavi, ali ovo što je ona napravila ne podupirem. Ja sam majka i meni su djeca na prvome mjestu. Ona je svoje dijete ostavila i seksala se pred kamerama - iskrena je Slavica, koja dodaje da joj nije jasno zašto su na televiziji prikazivali seks, a mnoge psovke nisu. Dodala je kako joj nije jasno tko je uopće glasovao za nemoralnu Marijanu.

- Ne mogu vjerovati da narod glasuje za ženu koja je udana i ima dijete, a seksa se pred svima. Ponovno vozim taksi i nijedna mušterija nije mi pohvalila Marijanu! Tko onda glasuje za nju - pita se Slavica.

I Tamaru je iznenadilo to što je Marijana u finalu.

- Imala sam o njoj pozitivno mišljenje dok nisam izašla iz kuće i pogledala nekoliko epizoda. Kad sam vidjela kakve je laži govorila o meni, pala mi je u očima. Samo ona zna radi li to zbog novca. Pred kraj showa naglo se promijenila - kaže Tamara. I Bojana za bivšu kumu kaže da je oličenje licemjerja.    

Forumaši su za Duška i Horvata, misle da Soraja neće pobijediti...

 >>> DUŠKO 55, POLJODJELAC

U BB je ušao zbog novca i slave, a sudjelovao je i u showu “Mijenjam ženu”. Živi u Galibabincu u Srbiji. Voli Radojku    

 >>> BRANDON 25, PERFORMER

Sitne laži dio su njegove svakodnevnice. Beograđanin je lijenošću i neurednošću provocirao ostale ukućane u showu    

 >>> SORAJA 24, MODEL

Soraja je odrasla u domu. Živi u Beogradu. Obožava narodnjake, ima silikonske grudi i radi kao fotomodel. Studira psihologiju    

 >>> HORVAT 33, DADILJA

Rodom je iz Splita, a živi u Londonu. Pleše folklor, a nikamo ne ide bez pegle za kosu. U prijateljstvu i ljubavi je posesivan

 >>> MARIJANA 28, KUĆANICA

Šibenčanka je kućanica, a suprug joj je pomorac. Ima dvogodišnju kćer. Priznala je da voli izlaziti navečer i piti alkohol    

Idi na 24sata

Komentari 500

  • jahu 29.06.2011.

    ovo mi izgleda kao da su hadezeovci brojili glasove

  • sanja4 29.06.2011.

    u ovoj ciloj priči dugoročno je profitirao jedino Marijanin muž. rješija se droljetine. bolje sad nego kasnije. Nemeš je mlad zgodan, dobro odgojen i iz dobre familje i vidi se da se u njega ulagalo za razliku od Marijane . glupa je ali eto barem je dobila pare da počme koliko toliko novi život. ko s ditetom legne popišan se budi!!!!!

  • istra1980 29.06.2011.

    MajaT stalno se mogu citati ovakve izjave drolja kao sto si ti MajaT koje se pitaju a tko ste vi da osudjujete Marijanu,u ovom slucaju tko je ta Slavica,slusaj droljetino jedna a tko si ti da ju podrrzavas? Ljudi samo komentiraju ono sto jest,a mislim da si ista kao i ona zato ti i to smeta ustvari istina te boli isto bi i ti tako napravila,ostavila kcer da bi otisla se javno pojebati da te netko primijeti jer si sigurno jako losa pa te nitko da sad nije primijetio,kao i Marijanu isto.Jadna Marijani nije mogla nikog naci normalnim putem pa je nasla papcinu od Ivana putem Iskrice. Ovo kako kazes zasto je svi osudjuju ti to nemozes da shvatis jer te tvoja inteligencija to nedozvoljava i jednostavno nemozes vidjeti razliku izmedju neceg sto je dobro i neceg sto je lose,samo je jedno zalosno da takve su takve zene mogu radjati djecu jer to ne zasluzuju nicim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare