To je to što me zanima!

Milan: Tužan sam, molim se i plačem, ali Severinu ne zovem

Srpski 'kralj bakra' za Gloriju je otkrio kada i zašto je počeo konflikt između njega i Severine, na koje je sve načine to pokušao riješiti, te što ga je sve pjevačica tražila
Vidi originalni članak

U lipnju sam od Severine dobio poruku da je primijetila da naš sin postaje privrženiji meni pa bi ona voljela da im u Zagrebu osiguram uvjete kakve ja imam. U suprotnom bi mi ograničila pristup djetetu, otkrio je Milan Popović (47) za Gloriju

Poduzetnik pretpostavlja da je Severina (41) htjela da joj osigura komforan život - kuću, poslugu, osiguranje... Predložio je drugo rješenje i ona je potpuno prekinula komunikaciju i počeo je konflikt oko malog Aleksandra.

- Tužan sam jer ne mogu biti s djetetom, plačem i molim se. Severinu više ne zovem  - kaže Popović. Dodaje da će, ako je to uvjet da viđa dijete, kupiti nekretninu u Zagrebu. Jednu je kuću već kupio, ali ju je prodao kad je shvatio da je ideja zajedničkog života sa Severinom pala u vodu.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 159

  • avokadoo 01.07.2015.

    milane...mani se ćorava posla i gatara i vidovnjaka...ajd šale radi..al ti to za ozbiljno..allooooooooo

  • TAMARIS60 01.07.2015.

    Kao Dikan i Vlatka, još moramo saznati koliko Seve ima gaća, grudnjaka, odjeće itd. Sramota! Ostavite privatni život za sebe, a ne za javnost, barem zbog djeteta !

  • 0504Noella 05.09.2013.

    3. Tko je Severina u ovoj priči? Ona je žena kojoj se na trenutak svidio komad mesa, sve smo bar jednom bile u toj priči, ostala je trudna i rodila dijete. Kad rodiš dijete, sve smo bile u toj priči, ne uznemiruje te činjenica da si ga dobila valjajući se sa kretenom. Otac je otac a dijete je dijete. Mi žene znamo kako je naša ljubav prema djetetu bezgranična i bezuvjetna a prema njegovom ocu jaaako ograničena i jaaaaaako uvjetna. Većina nas običnih žena, nažalost, ne može platiti ono što smo poželjele odmah nakon poroda, poslati oca u očeva jaja. Severina je žena koja ima talente, slavu, lovu. Kad sve to imaš, čak i na Balkanu, ti si carica. Zato se ne brinem za Severinu. Ona je Mama i ni veći Otac od Oca iz priopćenja u borbi za njeno dijete ne bi imao nikakve šanse. Zašto sam napisala ovaj tekst? Zato jer sam ljuta na sebe. Kad sam pročitala obznanu prvo mi je palo na pamet, bože, kakva je pi-kica ovaj lik. A lik nije pi-kica. Lik je k-rčić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare