To je to što me zanima!

'Milanovi napadi na Severinu dostojni su ostavljene babe'

Debilčino, viđaj dijete svaki drugi vikend kao i svaki otac rastavljene veze i skini se i nama i njoj s grbače, poručila je Miranda Viđak Milanu Popoviću na Facebooku
Vidi originalni članak

Dakle ja ovo više ne mogu slušati! Zaista rijetko komentiram balkanske piz......, ali ovo se više ne da prožvakati! Sramota svim novinarima, a posebno u Hrvatskoj, što daju ovom usr.... Kvazimodu prostor za njegove pede...., manipulatorske, jadne, bijedne, iskompleksirane napade dostojne ostavljene babe, kojem očigledno niti psihijatrija ne bi pomogla! Koja su vremena došla kad žene imaju veće je.... balls od these fuc.... bitches called men?! Debilčino, viđaj dijete svaki drugi vikend kao i svaki otac rastavljene veze i skini se i nama i njoj s grbače! A ženi legendi koja riječ lošu nije rekla o moronu i koliku snagu pokazuje s ovim ludilom u kojem bi ja već 576 puta izvadila AK-47, naklon do poda, napisala je Miranda Viđak (38) na svom profilu na Facebooku.

Manekenka i dizajnerica koju se povezuje sa Stefanom Kapičićem (35), razljutila se zbog izjava i komentara Milana Popovića (48) u vezi Severine (41) s kojom ima dvogodišnjeg sina Aleksandra. Na društvenoj mreži 'bez dlake na jeziku' rekla je što misli o srpskom 'kralju bakra'. 

Idi na 24sata

Komentari 268

  • lupi dobrić 11.04.2014.

    Po ovim komentarima vidim da imamo nekoliko Mirandi.Da je lik kojim slučajem Hrvat j....e, koji bi to hvalospijevi bili za njega,ovako to je tamo neko jadno srpče.Mislim da njoj i nekima treba najprije provjeriti osnovnoškolske svjedodžbe a potom ih poslati na psihotestove.

  • Eos_2 11.04.2014.

    Ako cemo pravo Seve se prva pocela obracati medijima !

  • Eos_2 11.04.2014.

    Ma znate sto , isti su i ona i on ! Par s parom , guda s vazom ! Oni ne znaju sto bi od objesti , a u ovj drzavi ima puno problema i previse nesretnih ljudi da bi se mi bavili njima ! Miranda , osvjesti se i ako se zelis staviti na stranu neduznih i pravednih stavi se na stranu zlostavljanih zena ! Inace , kuco !

Komentiraj...
Vidi sve komentare