To je to što me zanima!

Milanu dosta žena: Odmara na Tajlandu s muškim društvom

Poslije napisa da je nakon Severine bio u vezi s glumicama Marijom Karan i Anom Sakić, srpski poduzetnik odlučio se zabaviti i odmoriti s prijateljem na Tajlandu
Vidi originalni članak

Bivši Severinin (40) zaručnik prije tjedan dana otputovao je na Tajland s prijateljem, piše srpski Kurir. Dok pjevačica promovira svoj novi album, Milan (47) uživa na egzotičnoj destinaciji i to bez djevojaka. 

Poslije napisa da je nakon Severine bio u vezi s glumicama Marijom Karan i Anom Sakić, srpski poduzetnik odlučio se zabaviti i odmoriti u muškom društvu. Milan boravi u luksuznom hotelu u kojem noćenje stoji od 100 do 1100 eura. Nije poznato koliko je 'kralj bakra' potrošio na svoj odmor. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • WOMANIZER 25.01.2013.

    i sad bismo mi to trebali protumačiti kao da je postao gay, a još kada spomenu tajland, to bi nam trebao biti dovoljan dokaz!

  • samojedno 25.01.2013.

    jao sad mogu u muzej....

  • Frenchgirl 25.01.2013.

    Već mu je dosta?? Pa do prije samo mjesec dana se "jadan" sav potrgao da vrati dragu,pisao pisma,zvao je,ako je vjerovati novinama,više puta dnevno,a sad već čitamo da je odustao...nema šta,stvarno mu je stalo i ne mogu vjerovati kako je samo mogao biti toliko uporan,čudim se da draga nije pokleknula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare