To je to što me zanima!

Milena Dravić oprostila lopovu: Priznao mi je pljačku iz 1971.

ZBUNIO GLUMICU Lopov je prišao divi i ispričao joj se što je 1971. pokrao njezin nakit i nagrade. Objasnio joj je da ima pošten posao, ali nakit ipak nije vrati
Vidi originalni članak

Jedne večeri u Kotoru mi je prišao konobar i upitao može li za naš stol doći čovjek koji mi je nekad davno u Beogradu ‘počistio’ stan, rekla je Milena Dravić (76).

Glumica je zbunjeno pristala razmišljajući kako su joj stan čistile samo žene. Muškarac ugodnog izgleda pružio joj je ruku i sjeo nasuprot nje.

- Ja sam onaj koji vam je 1971. počistio kuću. Odnio sam sve vrijedne stvari iz vašeg stana. Ja sam vas pokrao - rekao joj je.
Milena ga je u čudu gledala, nije vjerovala što čuje.

- Ja sam vaš osobni lopov, ali odrobijao sam. Možete mi oprostiti? - nastavio je lopov. Glumica je rekla da ju je tek tad zbunio pa je bez razmišljanja ispalila: “Opraštam”. Kad ga je upitala što radi u Kotoru, rekao joj je da se zaposlio u osiguranju.

- Oženio sam se, imam dvoje djece. Smirio sam se, više ne pljačkam, imam pošteni posao - raspričao se.

Prisjetili su se te 1971., kad je Milena bila na generalnoj probi njezine prve predstave 'Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji'.

Proba je bila prekinuta jer su preko razglasa Milenu zvali da siđe sa scene. Ravnatelj kazališta odveo ju je doma, gdje je glumica zatekla uplakanu majku i policiju. Lopov je odnio sav Milenin nakit i nagrade. Lopov, koji joj se ispričao na Kotorskom festivalu kazališta za djecu, nakit joj nije vratio jer ga je odavno 'utopio'

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bosanac 20.09.2017.

    Kakav posten lopov.

  • 20.09.2017.

    Kaj je ova još živa...

  • 20.09.2017.

    ne razumin ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare