To je to što me zanima!

Miley Cyrus (19) na rođendanu priznala da puši previše 'trave'

S lanjske proslave njenog 18. rođendana u javnost je procurila snimka glumice kako puši 'travu' na bong. Prijatelji su je zbog tog incidenta prozvali Bob Miley
Vidi originalni članak

Na proslavi 19. rođendana pjevačici i glumici poznatoj po filmovima za djecu, prijateljica Kelly Osbourne (27) poklonila je tortu s likom Boba Marleya. Dok se zahvaljivala, Miley Cyrus nije mislila da će netko od prisutnih njezin govor i snimiti, a kamoli objaviti u medijima. 

- Znaš da pušiš previše marihuane kad ti prijatelji poklone tortu u ovako zanimljivom obliku - rekla je Miley koja je s prijateljima slavila rođendan u Roosevelt Hotelu u Los Angelesu. Sve je organizirala upravo Kelly. 

Nakon što je snimka procurila u javnost, glasnogovornik pokušava spasiti situaciju. 

- Sve je izvučeno iz konteksta. Torta je bila šala, a Miley je samo bila sarkastična - rekao je glasnogovornik, a na Twitteru se vezano za ovu situaciju javila i Kelly. 

- Nakon lanjskog incidenta sa snimkom na kojoj Miley puši 'travu' na bong prozvali smo je Bob Miley. Torta je bila samo šala. Zlo mi je od njezinih takozvanih prijatelja koji će je samo tako prodati i pustiti drugim ljudima da vjeruju da je nešto što nije - napisala je Kelly na svom Twitter profilu te dodala da Miley radi svaki dan te da ni nema vremena za pušenje marihuane. 

Prije godinu dana mlada glumica uhvaćena je kako puši travu na bong. Tad je također slavila rođendan. Video te prošlogodišnje proslave također je procurio u javnost. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SpaskoIzbavitelj 28.11.2011.

    Pusila je travu, ali Salviu divinorum koja je legalna.

  • SekaAllTimeLow 28.11.2011.

    ma daj pustite više jadnu curu... hrpa ljudi tajnu puši travu, a kak ne bi ona koja ima tolko para i baš ju briga! više nikad ne mora ništ ni radit u životu!

  • totasef 28.11.2011.

    Daj neke golotinje brate, sta mi ove kulturne vijesti dajes samo

Komentiraj...
Vidi sve komentare