To je to što me zanima!

Trava koju je pušila M. Cyrus ima iste posljedice kao i LSD

Prije dva tjedan Miley Cyrus je slavila svoj 18. rođendan, a zabavu je začinila travom salviom. Otac pjevačice ispričao se fanovima i rekao kako nije znao za događaj
Vidi originalni članak

U petak je svijet obišao video na kojem je vidljivo kako Miley Cyrus (18) puši travu na bong. Radar Online saznaje kako trava po imenu salvia ime iste učinke kao i LSD. Salvia se u Meksiku koristi tijekom vjerskih obreda, a u SAD-u je poznata po halucinogenim svojstvima. 

Osobe koje su konzumirale salviu mogu imati osjećaj kao da su na dva mjesta u isto vrijeme, a gubi se i osjećaj za pokret. Salvia je opasnija od marihuane jer se čini kao da se gubi dodir sa stvarnošću. Posjedovanje te trave legalno je jedino u Kaliforniji.

Nekoliko dana nakon što je proslavila rođendan, video se pojavio na svim svjetskim portalima. Prije nešto više od godinu dana, Miley je odlučila promijeniti imidž i otad samo niže skandale. Nakon ovog posljednjeg, oglasio se i njen otac koji je rekao da je jako tužan. Ispričao se fanovima i napomenuo kako nije imao pojma o tom događaju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kiflica 11.12.2010.

    glupača,uništava si život,a može joj bit super.

  • Daca_1 11.12.2010.

    to sve treba presamarati,prije godinu dana bila je sramezljiva i poslusna curica,,a sad kad se dokopala nekih para bahati se svugdje..skida se gola,zavada starije muskarce,droga cuga i to..ko pustena sa lanca

  • vana30 11.12.2010.

    pa roditelji su je i ugurali u to a sad kao nemaju pojma,samo još kad i ova mlađa počne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare