To je to što me zanima!

Miley Cyrus fotografkinji: Jeb... sam bolesna kujo, a ne trudna

Pjevačica je u pratnji prijatelja stigla na pregled, a dijagnosticiran joj je laringitis. Pjevačiica je fotografkinju nazvala kujom nakon što ju je pitala je li trudna
Vidi originalni članak

Miley Cyrus pokazala je iznimnu zlobu prema papparazzima koji su je dočekali pred bolnicom. Pjevačica je u pratnji prijatelja stigla na pregled, a dijagnosticiran joj je laringitis. Razumljivo je da pjevačica nije bila u najboljem raspoloženju, no nitko nije očekivao da će fotografkinju nazvati kujom.

Naime, fotografkinja ju je upitala je li trudna, a Miley joj je odgovorila: 'Ne, je..eno sam bolesna, kujo'. Ubrzo je ušla u automobil, i odvezla se do ljekarne, a zbog papparazza je po lijekove poslala prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • WOMANIZER 29.06.2013.

    drukčiju komunikaciju niti neka ne očekuju! pljuc!!

  • Lindy 23.06.2013.

    Sudbina Nada kako joj je pravo ime...u prijevodu...koliko vidim, gubi se svaka nada da će biti više ono što je bila kada je krenula u svijet glazbe...i izgledom i ponašanjem...možda joj glas ostane..no, bit će ko i tisuće drugih s mikrofonom u rukama i nadom da ju još netko sluša, mada je jako jako mlada...tek joj je 20 godina.

  • SekaAllTimeLow 22.06.2013.

    nije mi Miley draga, al nek joj je rekla! ovi paparazzi su dosadni ko proljev! tak su onda isto svi Justina napali kak se htio tuć s novinarom i ofc, on kriv, a na videu se čuje provokacija od strane paparazza. sramota šta neće napravit za exkluzivu. uništavaju živote.

Komentiraj...
Vidi sve komentare