To je to što me zanima!

Miley je plesala u minijaturnom badiću, svi komentiraju frizuru

Njezinim obožavateljima za oko nije zapela njezina figura već neobična frizura. Mnogi prozivaju takvu frizuru najomraženijom te su joj govorili kako joj ne stoji najbolje
Vidi originalni članak

Pjevačica Miley Cyrus (27) prije nekoliko mjeseci službeno se razvela od glumca Liama Hemswortha (30) i već uživa s novim dečkom, pjevačem Codyjem Simpsonom (23). Ne skriva koliko joj je zabavno u novoj vezi pa redovito objavljuje fotografije i snimke iz karantene s Codyjem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Miley hit na internetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da trenutačno nisu zaokupljeni poslovnim obvezama, vrijeme krate na društvenim mrežama. Na TikToku Miley je objavila video na kojoj ona i Cody plešu na pjesmu 'Gonna Make You Sweat'. Taj je video skupio više od 12 milijuna pregleda u kratkom roku.

@mileycyrus

If we can’t get back to work..... let’s get back to WERK @codysimpson

♬ original sound - thehypeman_

Na njemu Cody ima kratke hlačice, a Miley je pokazala vitku liniju u minijaturnom kupaćem kostimu. 

Ipak, njezinim obožavateljima za oko nije zapela njezina figura već neobična frizura. Mnogi prozivaju takvu frizuru najomraženijom te su joj govorili kako joj ne stoji najbolje. 

Riječ je o 'mullet' frizuri, kakvu su nosili rokeri osamdesetih godina. Mileynu kosu sredila je frizerka Sally Hershberger, prijateljica njezine majke Tish Cyrus

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ucjena 11.07.2020.

    lijepe grudice, i ono butine ha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare