To je to što me zanima!

Miley ne želi brak s Liamom: 'Nisam materijal za suprugu'

Liam Hemsworth navodno što prije želi izreći 'da' pred oltarom, no pjevačici se nigdje ne žuri. Svom zaručniku pokušava objasniti da se ne osjeća spremnom za brak
Vidi originalni članak

Iako je zaručena za glumca Liama Hemswortha (26), pjevačica Miley Cyrus (23) nikad se za njega neće udati. Pop zvijezda navodno pokušava objasniti Liamu da nije 'materijal za ženu', no njen odabranik jedva čeka njihovu svadbu. 

- Liamov brat Chris, koji ima troje djece, brine se za njega jer smatra da će se par uskoro opet posvađati ako ne pronađu zajednički jezik - kazao je izvor, prenosi Mirror. 

Par je prekinuo prije tri godine, a nedavno su se ponovno zaručili, no Miley čak ne voli ni prsten koji joj je Liam dao za zaruke.

- Nosim ga jer me on voli, ali zapravo uopće nije moj stil, previše je blještav. Osim toga, to je pravi komad nakita, a sav nakit koji inače nosim je od gume i ima motive crtića i plišanih igračaka - kaže pjevačica.

Liam i Miley upoznali su se 2009. na setu filmu 'The Last Song'. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tajnamoja 09.11.2016.

    Toliko je bezvezna da cak nije ni privlacna. Ponasanje razvratno, tu jezicinu treba uvuci unutra, pa opet on se zaljubio u sve to, tako to ide..

  • anna6 09.11.2016.

    Sta on vidi u njoj????

  • rea0770 09.11.2016.

    ili se ne želi udati za njega jer traži da u slučaju razvoda djeli svoju imovinu sa njim

Komentiraj...
Vidi sve komentare