To je to što me zanima!

Miley: Nemam normalan život, skroz sam sje.... i samo radim

Pjevačica je komentirala svoj provokativni nastup na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards riječima da nema normalan život i i da je sve što radi samo posao
Vidi originalni članak

Miley Cyrus (20) šokirala je svijet svojim nastupom na VMA-sima, no i sama je toga svjesna. Nakon mnogo komentara i sama se izjasnila o svom nastupu. Objasnila je kako nema normalan život i da je pod stresom.

- Imam toliko puno je..... stvari za rješavati. Totalno sam sje...., a svi rade gluposti kad su zbrkani kao što sam ja trenutno - izjavila je za Sunday People Miley.

- Nemam normalan život, pokušavam se smiriti svaki dan, no nisam najbolja u tome. Sve što radim je posao. Jedem da bih živjela i radila. Ljude impresioniram jer mogu živjeti sa samo 45 minuta sna. Navikla sam na to. Radim puno, stalno sam na putu i trudim se hraniti što zdravije mogu. Svakog dana vježbam jogu i napravim 30 sklekova - zaključila je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • _petra_ 03.09.2013.

    nece ta zavrsiti dobro

  • ana123music 03.09.2013.

    Svi su poludili. Mala je na drogama. Gledam sve ove ,, Pop zvjezde" koji su se promjenili. Ona je totalno poludilia, Kesha i ona iluminat kraljice. I Selena Gomez je rekla da se promjenila, njoj je isto 20 al stvarno neradi nikakve skandale i to. (:

  • kokoshka23 03.09.2013.

    radi kako joj kažu..završit će ko britney i ostala ekipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare