To je to što me zanima!

Miley šetala New Yorkom bez grudnjaka, ispala joj bradavica

Pogledajte što prije jer će Instagram obrisati fotografiju, napisala je Miley i sama objavila fotografiju na kojoj joj se vidi bradavica. Leđa su joj bila gola, a osim na njezinim grudima, fokus je bio i na njezinim tetovažama
Vidi originalni članak

Pjevačici Miley Cyrus (27) dogodila se nezgoda s odjećom na reviji Marca Jacobsa na Tjednu mode u New Yorku. Odjenula je crne hlače i oskudni bijeli top ispod kojeg nije nosila grudnjak. U jednom trenutku 'provirila' joj je bradavica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leđa su joj bila gola, a osim na njezinim grudima, fokus je bio i na njezinim brojim tetovažama po rukama. Miley je i sama objavila fotografiju bradavice.

- Pogledajte što prije jer će Instagram obrisati fotografiju - napisala je Miley.

Miley ova nezgoda ne predstavlja veliki problem jer je njezin dečko, glazbenik Cody Simpson nedavno objavio fotografiju na kojoj se vidi 'previše'. Šišala ga je, a imala je odjeveno prozirno crno donje rublje. Ispod grudnjaka su se vidjele bradavice, a i Cody je bio razodjeven. 

Pokazivanje bradavica im je, čini se, u obitelji. Mileyjina mlađa sestra Noah Cyrus (19) ugledala na nju. Na proslavi Nove godine u New Yorku Noah Cyrus pojavila se u razgolićenom izdanju, odnosno u minijaturnom topu koji joj je više otkrio nego pokrio.

Ispod topa su se nazirale bradavice i pirsinzi. Noah se pokušala sakriti od znatiželjnih fotoobjektiva, ali nije uspjela. Stoga im je pokazala srednji prst. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Maro 81 13.02.2020.

    Ajde nije smak svijeta samo gas.

  • mibu 13.02.2020.

    Pa i meni tu i tamo ispadne bradavica.😊😊😊

  • sasa66 13.02.2020.

    Nema njoj šta sispast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare