Obavijesti

Show

Komentari 33

Miley šetala New Yorkom bez grudnjaka, ispala joj bradavica

Miley šetala New Yorkom bez grudnjaka, ispala joj bradavica
5

Pogledajte što prije jer će Instagram obrisati fotografiju, napisala je Miley i sama objavila fotografiju na kojoj joj se vidi bradavica. Leđa su joj bila gola, a osim na njezinim grudima, fokus je bio i na njezinim tetovažama

VIDEO

Pjevačici Miley Cyrus (27) dogodila se nezgoda s odjećom na reviji Marca Jacobsa na Tjednu mode u New Yorku. Odjenula je crne hlače i oskudni bijeli top ispod kojeg nije nosila grudnjak. U jednom trenutku 'provirila' joj je bradavica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

Leđa su joj bila gola, a osim na njezinim grudima, fokus je bio i na njezinim brojim tetovažama po rukama. Miley je i sama objavila fotografiju bradavice.

- Pogledajte što prije jer će Instagram obrisati fotografiju - napisala je Miley.

Miley Cyrus wardrobe malfunction reveals her breasts during Fashion Week in NYC

Miley ova nezgoda ne predstavlja veliki problem jer je njezin dečko, glazbenik Cody Simpson nedavno objavio fotografiju na kojoj se vidi 'previše'. Šišala ga je, a imala je odjeveno prozirno crno donje rublje. Ispod grudnjaka su se vidjele bradavice, a i Cody je bio razodjeven. 

Pokazivanje bradavica im je, čini se, u obitelji. Mileyjina mlađa sestra Noah Cyrus (19) ugledala na nju. Na proslavi Nove godine u New Yorku Noah Cyrus pojavila se u razgolićenom izdanju, odnosno u minijaturnom topu koji joj je više otkrio nego pokrio.

Ispod topa su se nazirale bradavice i pirsinzi. Noah se pokušala sakriti od znatiželjnih fotoobjektiva, ali nije uspjela. Stoga im je pokazala srednji prst. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu