To je to što me zanima!

Mili Kunis je dosta čekanja da se A. Kutcher razvede od Demi

Kutcher ne želi dati bivšoj supruzi Demi Moore dio svog bogatstva, no njegova sadašnja Mila Kunis vjeruje da odugovlači razvod kako bi odgodio njihovo vjenčanje
Vidi originalni članak

Mila Kunis (30) navodno je pritisnula dečka Ashtona Kutchera (35) da što prije finalizira razvod od Demi Moore (50). Kutcher ne želi dijeliti imovinu s bivšom, no Kunis vjeruje da odugovlači razvod kako bi odgodio njihovo vjenčanje.

Ashton se još nije službeno rastao od Demi koja navodno želi njegove milijune, uključujući i novac koji je zaradio nakon što su se odvojili. Ashtonovo bogatstvo procjenjuje se na oko 800 milijuna kuna, a Demino na oko 870.  Nakon što su se vjenčali 2005. godine, Kutcher je na seriji 'Dva i pol muškarca' zaradio oko 130 milijuna kuna, a Demi se povukla iz glume.

U papirima koje je Demi dala sudu piše da su se službeno odlučili razići u studenom 2011. godine, dva mjeseca nakon što je Kutcher glumicu prevario. Kao razloge razilaženja, Demi je navela nepomirljive razlike.

Strani mediji nedavno su objavili da se Ashton i Mila ne mogu složiti ni oko zasnivanja obitelji. Dok Ashton očajnički želi postati otac, Mila s roditeljstvom želi još malo pričekati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hasenfefer 26.08.2013.

    Mila spasi se papučara. Pa ja sam misli da su se oni razveli. Di ovo dasnašnje društvo ide

  • crofreak 26.08.2013.

    Mila mojaaa...da si barem mojaaa...al nemojmi reć ženi!

  • mudrica x 25.08.2013.

    oče njegove milijone a ima više nego on!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare