To je to što me zanima!

Milica (17) napala Denise, htjela ju udariti pa ju gađala bocama i čašama: 'Gadiš mi se Mensure'

Žestoki sukob dogodio se usred zadatka u kojemu su svi Zadrugari sudjelovali, no nitko nije očekivao da će doći do ovakve svađe
Vidi originalni članak

Zadrugari su dobili zadatak da izglasaju najveće oduševljenje, ali i razočarenje u Zadruzi, a onda je došlo do žestokog sukoba između modela Denise Dame i maloljetne Milice Veselinović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miličin dečko Mensur Ajdarpašić kao oduševljenje izabrao je Filipa, Staniju i Aleksandru, no ne i svoju djevojku Milicu što je iznenadilo Zadrugare.

- A tvoju djevojku? - pitala ga je Viki.

SUDE JOJ ZA PRONEVJERU MILIJUNA Vampirica u 'Zadruzi', a ročište u četvrtak: Olja želi da je na sud prate kamere srpskog realityja

- Pusti ti mene i moju djevojku, postoji razlog zašto to pričam - rekao je.

Tijekom njegovog 'nastupa' Denise ga je, kako se može vidjeti na snimci, neprestano ogovarala i ismijavala s Vampiricom Oljom.

Svoje frustracije djevojke nisu skrivale od njegove maloljetne djevojke Milice koja je sjedila ispred njih.

Mensur je naposljetku rekao kako bi se sve djevojke u Zadruzi trebale ugledati na one koje je naveo nakon čega se Denise ustala i uputila u kuhinju po bocu vode.

Kada se vratila, započela je žestoka svađa.

- Gadiš mi se! Ti si takvo g*vno - odbrusila je Mensuru i polila ga vodom.

Pored njega je sjedila Milica koja je odmah ustala i pokušala udariti Denise te ju gađala bocama. 

U trenutku kada je htjela uhvatiti i na Denise baciti staklenu čašu, Mensur ju je brzo uhvatio i podigao, a upleli su se i zaštitari koji su razdvojili ljute djevojke.

CRNO JOJ SE PIŠE Miljanu Kulić diskvalificirali iz Zadruge: Zapalila vrt i čeka ju kazna od punih 100.000 eura

- Neka izgubim honorar, za ovo ga je vrijedilo izgubiti! - komentirala je nakon svađe Denise.

Gledatelji su ubrzo krenuli na YouTubeu komentirati događaj i podržavati Denise koja je iznijela frustracije prema paru koje mnogi Zadrugari već dugo vremena kriju zbog njihovog problematičnog ponašanja.

TOP 5 NAJČITANIJIH ČLANAKA Zbog skandaloznog ponašanja svoje maloljetne kćeri u showu, majka morala hitno u bolnicu

Milica i Mensur našli su se u centru pažnje čim je počelo emitiranje zadnje emisije 'Zadruga'. Naime, njihova se veza razvila vrlo brzo, a svoje intimne susrete nisu se trudili skrivati od kamera.

Miličina majka je ranije za srpske medije progovorila o tome kako svoju kćer ne prepoznaje zbog skandaloznog ponašanja u emisiji, a zbog šoka i visokog tlaka već treći dan emitiranja Zadruge završila je na Hitnoj.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'MALA ŠKOLA LOŠEG ZAVOĐENJA': TIPFELER

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ponosni antivakser 19.09.2021.

    Razmisljaju srbi ove godine sta bi mogli uradit koga da ubacimo sve smo sljamove vec ubacivalii ,onda padne na pamet nekoj pametnoj glavici da se ubaci dijete u tu kucu. Iduce godine mozda bude neka prsata petnestogodisnjakinja na vasu radost. Hvala 24 sata sto podrzavate ovo smece . Ubiti vi ste kanta za smece pa na nas samo istresate svoj sadrzaj.

  • bezimeni korisnik 19.09.2021.

    kad se netko zove Mensur...to sve govori...psihijatrija

  • Mendieta6 19.09.2021.

    Raj za psihologe

Komentiraj...
Vidi sve komentare