To je to što me zanima!

Ljubav na prvu poruku: Milica zavela Aleksa na Instagramu

Iako se ljubav preko društvenih mreža čini nemoguća, mladi par iz Srbije dokazao je suprotno. Nakon što ga je vidjela na televiziji, Milica je Aleksu poslala poruku preko Instagrama, a par mjeseci kasnije vjenčali su se
Vidi originalni članak

Mladi bračni par Milica Perović (23) i Aleksa Perović (23) upoznao se preko društvenih mreža, nekoliko mjeseci kasnije su se vjenčali i postali roditelji djevojčice Lune.

BIVŠI STANAR ‘Big Brother’ mu nije bio dosta pa se prijavio i na VideoStar

Iako se mnogima čini kao priča iz bajke, upravo je poruka poslana preko Instagrama započela ljubavnu priču pjevača Alekse Perovića, koji je pobijedio u talent showu  “Zvezde granda”, i YouTuberice Milice, poznatije kao Leni, koja za kanal Yasserstain snima edukativni sadržaj posvećen najmlađoj populaciji.

- Tijekom talent showa mnoge su mi djevojke slale poruke, no Milica me oduševila svojom pismenošću i načinom na koji se izražava - rekao je Aleksa, sad ponosan otac kćerkice Lune. 

Kad su saznali da je Milica trudna, par se odlučio vjenčati u tajnosti, samo uz prisustvo kumova, dok su komercijalne vjenčanice i odijela zamijenili bijelim majicama na kojima je pisalo “mlada” i “mladoženja”. 

NA NJIMA SVIJET OSTAJE Alma (18): Jesu li danas mladi baš tako glupi koliko svi tvrde?

Milica i Aleksa trenutačno žive u Beogradu, a uskoro će doći na najveći regionalni spektakl Totalni JoomBoos koji se održava 21. listopada u Areni Zagreb. 

Osim Aleksa i Milice, na Totalni JoomBoos dolaze najveći regionalni youtuberi LayZ, SaamoPetraa, TheSikrt, Gloria Berger, Dennis Domian, Fran Lauš, Bruno Lukić, kao i jedan od najpoznatijih u svijetu - KSI. S obzirom na to da je navala na ulaznice velika, požurite i nabavite svoju. Ulaznice možete kupiti na Entrio.hr ili svim Entrio prodajnim mjestima.

OVO JE ŽIVI UŽAS: Zastrašujuća istinita priča iza filma The Nun!

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 41

  • black_cat 10.10.2018.

    ok, meni baš drago.

  • alexkler 10.10.2018.

    Zavela ga porukom,dobro da nije slikom..Mislim,nezanimljiva priča plus što nas briga za Zvezde Granda

  • Čobo 10.10.2018.

    Da nije ispalio metak vjerojatno ju ne bi nikad ni ozenio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare