To je to što me zanima!

Milijana se kaje i osjeća krivicu, a Milojko polako piše oporuku

Iako su tenzije među bračnim parom Božić sve napetije, naročito nakon što je Milijana svoga supruga nekoliko puta prevarila, čini se kako će 'pasti' pomirba kada je u pitanju Milojkova imovina
Vidi originalni članak

U kući srpskog realityja 'Parovi' Milojko Božić (75) često se osjećao loše, a nekoliko puta pozlilo mu je do te mjere da je trebala doći Hitna pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Milijana vara supruga pred kamerama'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razmišljao je o svom zdravstvenom stanju pa je odlučio kako na vrijeme želi sastaviti oporuku. Bez obzira na to što se i dalje nalazi u reality vili u Zemunu te ne zna što mu donosi sutrašnji dan, otišao je u Tajnu sobu 'Parova' pa se 'bacio' na posao.

Njegova supruga Milijana (23) osjeća krivicu zbog lošeg zdravlja svojeg muža pa ga je svo vrijeme držala za ruku.

- Dobro sam, nije mi loše, ali mislim kako je vrijeme da to sastavim. Imovina se mora podijeliti - komentirao je Božić, koji prema Milijani osjeća golemu zahvalnost.

Problem oko Milojkove imovine nastao je već ranije, jer je Milijanu nerviralo kako je 'sebično čuva i ne želi podijeliti s njom'. Ona smatra kako zaslužuje barem dio, jer se žrtvovala. Osim toga, prijetila mu je kako će ga tužiti ako ne dobije dio.

SUSJEDI O PARU: 'Milijana je sponzoruša, Milojko teži 4 mil. kuna. Neka je otjera'

Iako su tenzije među bračnim parom Božić sve napetije, naročito nakon što je Milijana svoga supruga nekoliko puta prevarila, čini se kako će 'pasti' pomirba kada je u pitanju Milojkova imovina. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jamesbond7777 02.07.2020.

    ovo je par Balkana, kud mala dojde svi deruuu . 😏😏neka dobra duša nezna rec ne

  • Don Giovanni 02.07.2020.

    Fantasticno, vijest dana. Ovo je bolje DorisBoris

Komentiraj...
Vidi sve komentare