Obavijesti

Show

Komentari 21

'Milijana je sponzoruša, Milojko teži 4 mil. kuna. Neka je otjera'

'Milijana je sponzoruša, Milojko teži 4 mil. kuna. Neka je otjera'
6

Ne želimo je vidjeti ni blizu njega jer je sponzoruša prvih redova. Ne daj Bože da se vrati u selo, protjerat ćemo je, kaže susjed koji je srpskim medijima otkrio što sve Milojko posjeduje, a dosad je krio...

VIDEO

Prije nekog vremena, Milojko Božić (75) rekao je kako u svom vlasništvu ima dosta imovine. Posjeduje pet hektara zemlje i 20 ari u Barajevu, mjestu koje pripada gradu Beogradu. Taj posjed vrijedi 170.000 eura, odnosno 1.2 milijuna kuna. Uz to, posjeduje i dva stana u Beogradu i veliko imanje u Pilatovićima, ali čini se da to nije sve. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana varala Milojka pred kamerama

Pokretanje videa...

01:57

Milojko ima dva stana u Novom Sadu, a pripada mu i stan u kojem živi njegova kćer. Kad se sve zbroji, Milojkova imovina vrijedi pola milijuna eura, odnosno 3,7 milijuna kuna. 

- On je skroman čovjek i nikada se nije hvalio onim što posjeduje. Dugo godina ga znam i sve što je pošteno zaradio on je ulagao u pokretnu i nepokretnu imovinu. Milojko je svojoj djeci osigurao lijepo djetinjstvo, ali i dom kojeg se ne trebaju stidjeti - rekao je Milojkov susjed koji je srpskim medijima otkrio detalje o njegovoj imovini. 

Čini se kako susjedi u Pilatovićima ne odobravaju njegov brak s dosta mlađom Milijanom (22). 

- Što se Milijane tiče, svi smo znali da ga želi iskoristiti. Nikom se nije svidjela ta njihova priča i znali smo da će do ove situacije doći pa smo savjetovali Milojka da joj ništa ne prepisuje dok ne bude siguran da ga zaista voli. Ona ga je varala s kim je stigla i o tome je selo pričalo svaki dan. Sve ono što smo govorili ispostavilo se kao istina i jedva čekam da on izađe iz realityja i da sjednom kao nekada, da mu kažem da djevojke sada lude za njim jer se pokazao prije svega kao čovjek, a onda muškarac u 'Parovima' - ispričao je Milojkov susjed i prijatelj.

Susjed je putem srpskih medija poručio Milijani poruku.

- Ne želimo je vidjeti ni blizu njega jer je sponzoruša prvih redova. Ne daj Bože da se vrati u selo, protjerat ćemo je - kaže susjed. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...