To je to što me zanima!

Milijana tukla Milojka i vikala: 'Mogao si se bacati po podu'

Tebe nikad nije zanimalo kako se ja osjećam, vikala je Milijana dok je tukla svog dečka Milojka nakon što joj je on rekao što misli o njenom ponašanju s Požgajem
Vidi originalni članak

Izbio je novi incident između poznatog srpskog reality para, Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74). Natjecatelji showa 'Parovi' stalno su u ljubavnim problemima. Nakon rođendanske zabave svog dečka, mlada djevojka se posvađala sa Aleksandrom Požgajem (35), ujedno glavnim krivcem za ljubavne turbulencije nje i Milojka.

- Ja se ovdje ne zezam i ne glumim - jecala je Milijana, nakon čega je Požgaj mladoj djevojci objasnio da ona s njim mora ići polako, prenosi Alo.rs.

- Ja ti kažem, lijepa si, imaš lijepe oči. Jesam te zvao da mi dođeš u krevet kada ti je bilo najteže - nastavio je Aleksandar.

Nedugo zatim je Milojko dobio batine od Milijane jer joj je rekao u lice sve što misli o njenom i Požgajevom ponašanju. Milijana je pokušavajući izbaciti dečka polugolog iz garderobe, izgubila živce i istukla ga. 

- Izlazi van - vikala je i udarala Milijana svog dečka dok se on jadan u gaćicama pokušavao obraniti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mogao si se bacati po podu, što te sada ne bih udarila - nastavila je urlati na Milojka dok ga je tukla. 

Dečko joj nije želio uzvratiti udarac, ali se žalio na bolove i bilo mu je jako loše.

- Ti si došla da hvataš ovoga - branio se Milojko, misleći na Požgaja. 

Prije nekoliko dana produkcija je pustila snimke na kojima se Milijana i Požgaj ljube, ali i na kojima joj on otkopčava zatvarač na hlačama, želeći ih skinuti. Oni su se samo smješkali, dok je Milojku bilo neugodno pa mu je pozlilo. 

PRETHODNO LJUBILA POŽGAJA Milijana je neutješno plakala: Milojka hitno odvezli u bolnicu

- Nije mi dobro. Osjetio sam depresiju pa me počela boljeti ruka... Više ih neću pratiti, neka rade što hoće. Volim je i dalje, volio bih imati djecu s njom, ali ako bude imala spolne odnose s njim onda neću. Najviše me povrjeđuje neiskrenost - rekao je Milojko.

NEVJERNI SU I ZLI: Ovi horoskopski znakovi su najgori partneri u vezama

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10.05.2019.

    Ne znam o kojem se iznosu novaca radi sudjelovanjem u ovoj emisiji ali ovakvog blamiranja niti jedne pare tog svijeta nisu vrijedne,čak i da se radi o iznosu koji spominje onaj što se tu danonoćno reklamira,koji se priključio ovom poslu prije 2 mjeseca :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare