To je to što me zanima!

Milijanina sestra upala u show: Milojko ju iskorištava i glumata

Nema šanse da će Milojko nešto njoj ostaviti. Iskorištava je da mu bude medicinska sestra, odnosno sluškinja, komentirala je sestra Milijane Bogdanović, Olivera
Vidi originalni članak

Kontroverzni reality par Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) u pravom su središtu drame. Osim što je javno priznala da je imala spolni odnos s natjecateljem Aleksandrom Požgajem (35), Milijana je nekoliko puta fizički napala Milojka, a on joj se nije libio uzvratiti. 

I dok je većina stanara na strani 53 godine starijeg Milojka, u showu se pojavila Milijanina sestra Olivera koja ima zanimljivu teoriju, tvrde pratitelji showa. Olivera pri ulasku u kuću nije htjela ni pozdraviti Milojka zbog toga što misli kako cijelo vrijeme glumi. 

PALA JE NA POLIGRAFU Milijana i Požgaj priznali spolni odnos: 'Moglo je to malo duže'

- Nema šanse da će Milojko nešto njoj ostaviti. Iskorištava je da mu bude medicinska sestra, odnosno sluškinja - izjavila je Olivera te dodala kako smatra da Milijana više voli Milojka unatoč tome što je razmjenjivala strasti s Požgajem. 

- Nije me šokiralo kad sam saznala da je sa njim, jer je ona uvijek voljela starije, ali ne baš toliko starije - komentirala je. 

'NOVA DRAMA' Milijana o Milojku: 'Nastavit ću ga psihički maltretirati. Moj je'

Također, Olivera je objasnila zbog čega je Milijana prijavila njihovog oca policiji. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prijetio joj je zato što je u vezi s Milojkom. On je u selu poznat kao lopov i lažov. Majka podržava Milijanu, ali Milojka nikako. Treba naći nekog drugog. Može biti stariji, ali ne toliko stariji - zaključila je. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DA-POPIZDIŠ 27.05.2019.

    Milojko pametniji od Milijane,a bome i od sestre,neka ju dobro iskoristi kad misli da je pametna,haha

  • qita 27.05.2019.

    molim da ne komentirate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare