Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Milijanina sestra upala u show: Milojko ju iskorištava i glumata

Nema šanse da će Milojko nešto njoj ostaviti. Iskorištava je da mu bude medicinska sestra, odnosno sluškinja, komentirala je sestra Milijane Bogdanović, Olivera

Foto: screenshot/
6 komentara

Kontroverzni reality par Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) u pravom su središtu drame. Osim što je javno priznala da je imala spolni odnos s natjecateljem Aleksandrom Požgajem (35), Milijana je nekoliko puta fizički napala Milojka, a on joj se nije libio uzvratiti. 

Foto: screenshot/

I dok je većina stanara na strani 53 godine starijeg Milojka, u showu se pojavila Milijanina sestra Olivera koja ima zanimljivu teoriju, tvrde pratitelji showa. Olivera pri ulasku u kuću nije htjela ni pozdraviti Milojka zbog toga što misli kako cijelo vrijeme glumi. 

PALA JE NA POLIGRAFU Milijana i Požgaj priznali spolni odnos: 'Moglo je to malo duže'

- Nema šanse da će Milojko nešto njoj ostaviti. Iskorištava je da mu bude medicinska sestra, odnosno sluškinja - izjavila je Olivera te dodala kako smatra da Milijana više voli Milojka unatoč tome što je razmjenjivala strasti s Požgajem. 

Foto: screenshot/

- Nije me šokiralo kad sam saznala da je sa njim, jer je ona uvijek voljela starije, ali ne baš toliko starije - komentirala je. 

'NOVA DRAMA' Milijana o Milojku: 'Nastavit ću ga psihički maltretirati. Moj je'

Također, Olivera je objasnila zbog čega je Milijana prijavila njihovog oca policiji. 

- Prijetio joj je zato što je u vezi s Milojkom. On je u selu poznat kao lopov i lažov. Majka podržava Milijanu, ali Milojka nikako. Treba naći nekog drugog. Može biti stariji, ali ne toliko stariji - zaključila je. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Naši partneri pišu
Message