To je to što me zanima!

Milijanini ljubavnici: Političar, robijaš, Milojkov stariji rođak...

Sve je počelo s Aleksandrom Požgajem, s kojim se Milijana 'navlačila' tijekom cijele emisije, a na kraju su priznali da su imali spolni odnos. S Milojkovim rođakom je pozirala golišava u krevetu
Vidi originalni članak

Najkontroverzniji par na ovom prostorima, Milijana (21) i Milojko Božić (74), trenutačno proživljavaju veliku dramu jer ga je Milijana prevarila, i to pod tušem.

Naravno, neće ona bilo koga, u obzir dolaze samo stariji muškarci pa je vrijeme provodila u zagrljaju Nemanje Stamatovića Žapca, koji je prije ulaska u reality show 'Parovi' izašao iz zatvora gdje je proveo deset godina. Otac je dvoje djece i djed dva unuka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Milojku, koji je počeo štrajkati glađu nakon što je saznao za aferu, nije ovo prvi put da ga je supruga javnog prevarila. Prije nekoliko tjedana, tijekom zabave u vili Parova, novopečeni supružnici započeli su žestoku svađu zbog provokativnih fotografija Milijane u krevetu s Milojkovim rođakom. 

- Što radiš ti? Zašto se tako ponašaš? Meni ovo ne treba. Je l' me trebaju za*ebavati svi? Sutra će se opet pojaviti neke fotografije - urlao je Milojko na suprugu, a ona mu rekla da treba izaći iz vile showa.

'NADAM SE DA SE NIJE ČULO' Milijana je ušla s oženjenim pod tuš dok je Milojko spavao...

Kad je voditeljica upitala Milijanu u kakvoj je vezi s Milojkovim rođakom, koji je stariji od njega, rekla je da su se vidjeli nekoliko puta te da je on oženjen.

No ni tu nije kraj Milijaninim aferama. Sve je počelo s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem (35), s kojim se 'navlačila' tijekom cijele emisije, a na kraju su priznali da su imali spolni odnos. 

Njezine prevare ne bi trebale previše čuditi javnost, s obzirom na to da je Milijana ionako izjavila da će se razvesti za nekoliko godina jer nema viziju djece i braka. 

- Nemam viziju obitelji... Sad kad sam s njim u braku ja imam odgovornost da mu se spremi, opere, da se sredi kuća - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • S.T.A.R.S 29.10.2019.

    Pretezno promijenjivo sa kišom ,moguci snijeg....

  • 29.10.2019.

    ima inace naziv za takvu... 😊😊

  • 3sh 28.10.2019.

    Tko nije pitao nije dobio! Ne pratim, al po naslovima se da zaključiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare