To je to što me zanima!

Milijun ljudi poslušalo je Sašin i Nikolinin duet na YouTubeu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
HIT YOUTUBEA Duet Nikoline Pišek i Saše Kovačevića bio je treći najgledaniji video tog dana u svijetu. Samo jednu verziju pogledalo je više od 800 tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Iznenađena sam tolikom pažnjom. Ali mislim da to nije zbog mene nego zato što je pjesma stvarno dobra, kaže Nikolina Pišek (36). Njezin glazbeni debi, duet sa srpskim pjevačem Sašom Kovačevićem (25) 'Idemo do mene', hit je na You Tubeu.

- Prije dva tjedna objavili smo audio sa slikama. Samo jednu verziju pogledalo je više od 800.000 ljudi, a postoji nekoliko verzija. You Tube nam je prije nekoliko dana poslao zahvalnicu jer smo bili treći najgledaniji video tog dana u svijetu - kaže Kovačević.

Prije tri dana objavili su i spot u kojem je Nikolina, utegnuta u korzet, u seksi plesnom klinču s dvije zgodne djevojke. Samo jedna verzija u dva je dana skupila više od 80.000 klikova. Nikolina, koja u duetu sa Sašom ne pjeva nego šapuće, kaže da je glazbena karijera ne zanima. Više joj leži gluma, a uskoro bismo je mogli gledati u još dvije serije. Pregovori su u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • goyko 07.02.2011.

    tko bi rekao da je naša Nikolinica takav muzički talent???

  • fatalnna22 07.02.2011.

    to ja šapćem na pijesmi al sam ružna pa me Nikolina mjenja vizualno

  • sarmica91 06.02.2011.

    al' se napjevala Nikolila, duet i pol.. bolje bi bilo da su je samo stavili u spot da stoji i šuti, a ne joj dali da prošapće 5 riječi.. a ovih milijun je pogledalo "duet", ne poslušalo očito...

Komentiraj...
Vidi sve komentare