To je to što me zanima!

Milijunaš na jahti ima i jacuzzi: Cure se brčkaju u mini badićima

Njegove djevojke su čitavo vrijeme u minijaturnim kupaćim kostimima. Dan s njima doručkuje, kasnije se sunčaju i obilaze gradove na Jadranu. Luksuza im ne nedostaje
Vidi originalni članak

Otkako je stigao u Hrvatsku, multimilijunaš Dan Bilzerian (39) svakodnevno se na društvenim mrežama hvali fotografijama i snimkama. Sa svojim djevojkama uživa u luksuznoj jahti. Dosad je posjetio Split, Dubrovnik i Hvar, a svojim ljepoticama pružio je sve što im treba.

POGLEDAJTE VIDEO: Američki playboy u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokazao je kako na luksuznoj jahti imaju jacuzzi, a odmah uz njega nalazi se i veliki krevet. Dok su se njegove ljepotice brčkale, on je odmarao i promatrao ih. Naravno, sve je snimio za društvene mreže.

Djevojke su čitavo vrijeme u minijaturnim kupaćim kostimima. Dan s njima doručkuje, kasnije se sunčaju i obilaze gradove na Jadranu. 

Pokazao je i luksuznu unutrašnjost jahte, a čim je stigao u Split konobari su ga dočekali s pićem. Kofere je zajedno s djevojkama ostavio sa strane, nije im bilo na pameti raspakirati se. Odmah su krenuli uživati. 

KOCKAR DAN BILZERIAN Multimilijunaš je stigao u Split: S djevojkama odmara na jahti

Dan je uvijek okružen hrpom atraktivnih djevojaka, koje mu prave društvo gdje god da je. Nerijetko objavljuje i njihove gole fotografije, zbog čega je već nekoliko puta bio suspendiran na društvenim mrežama zbog objave eksplicitnih materijala. Djevojke su uglavnom suprmodeli, influencerice ili porno glumice. Zbog svojih objava dan je zaradio i titulu 'Kralja Instagrama'. 

Dan Bilzerian inače je i kockar, a na njegovom stilu života zavide mu mnogi. No, slažu se kako ipak sve u čemu uživa ne može financirati pokerom te kako se cijelo vrijeme u biti hvali bogatstvom svojeg oca koji je nekada bio jedna od najvećih 'faca' na Wall Streetu.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • spica45 11.07.2020.

    Koliko moraš biti jadna da djeliš muškarca s drugima. Stvarno jadno.

  • arow 11.07.2020.

    arme ima covjek hidromasaznu kadu na svojoj jahti a on je milijunas Koja vijest

  • AdiKlačar 11.07.2020.

    Đaba mu svi ti milioni kad on NIKADA neče imati prave prijatelje, niti voljenu osobu pored sebe jer mu se čitav život svodi na MATERIJALIZAM, zao mi je isto roditelja ovih djevojaka, vanjska ljepota je prolazna tako i njihova......

Komentiraj...
Vidi sve komentare