To je to što me zanima!

Milijunaš partija na Mykonosu: Ponovno nosi uske plave hlačice

'Kralj Instagrama' nije prošao nezapaženo ni u Grčkoj. Na plaži su ga opsjedali obožavatelji s kojima se fotografirao. Na sebi je nosio samo kratke plave hlačice, koje smo više puta vidjeli u Hrvatskoj...
Vidi originalni članak

Multimilijunaš Dan Bilzerian (39) nedavno je napustio Hrvatsku nakon što je dva tjedna plovio Jadranom na luksuznoj jahti. Njegov odlazak iz Hrvatske uslijedio je nakon što je njegovo društvo dobilo kaznu zbog jurcanja jet-skijem u blizini obale na Lastovu.

POGLEDAJTE VIDEO: Bilzerian platio curama kazne u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok su glisirali u blizini obale, došla im je Lučka kapetanija.

- Zabava i igrice sve dok nisam dobila kaznu za brzinu - požalila se Lindsay Goodstein, koja se snimala dok je vozila jet-ski. Prema Pomorskom zakoniku kazna za taj prekršaj je do 15 tisuća kuna.

Trenutačno se društvo zabavlja na Mykonosu u Grčkoj. Djevojke i on časte se pićem i hranom u jednom od kafića na samoj plaži.

Ni tamo 'kralj Instagrama' nije prošao nezapaženo. Na plaži su ga zaustavljale brojne obožavateljice i obožavatelji koji su se željeli fotografirati s njim. 

Multimilijunaš je na svojim objavama većinom u istoj odjeći. Nosi uske i kratke plave hlačice i uglavnom je bez majice. Pratitelji su se jednom prilikom našalili kako ima toliko novca, a gotovo uvijek je u istim hlačicama. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Michelangelo 27.07.2020.

    Boli ga k..... za hlačice.Nosi ono što mu paše i želi.Neće sigurno kupovati 100 pari i mijenjati ih svakih 5 min zbog 24 sata!

  • japanokinezjapano 27.07.2020.

    Nema taj lipe u đepu.

  • Hiroo_Onoda 27.07.2020.

    Jel krenula ekipa iz 24sata za njime u Grčku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare