To je to što me zanima!

Milijunaš plovi Italijom: Cure u tangama su mu došle na jahtu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
‘Kralj Instagrama’ ponovno je na ljetnoj turneji. Prošle godine posjetio je Hrvatsku, a sada je u Italiji. Uvijek je okružen ženama pa tako i sada kraj sebe ima mnoštvo modela u oskudnim bikinijima
Vidi originalni članak

Multimilijunaš Dan Bilzerian (40) plovio je prošlo ljeto dva tjedna Jadranom na luksuznoj jahti vrijednoj 513 milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posjetio je Split, Brač, Hvar, Dubrovnik i okolicu, a ‘kralj Instagrama’, sada je opet na ljetnoj turneji. Uvijek je okružen ženama pa tako i sad dok plovi Italijom kraj sebe ima mnoštvo modela u oskudnim bikinijima koje je sam potpisao.

S Bilzerianom je i dalje u društvu američka manekenka Madison Jewel Marquez koja se svima javno predstavlja kao njegova djevojka. Jedina djevojka.

- Uvijek imam osmijeh od uha do uha kad sam s Danom. Najbolji je muškarac. Sretna sam što koračam svijetom s njim - rekla je. 

Prisjetimo se, par je prošloga ljeta bio nerazdvojan kada su zajedno posjetili Hrvatsku. Manekenka na društvenoj mreži Instagram često zna objaviti fotografije s ovim velikim zavodnikom.

VUČE GA PRED OLTAR? Milijunaša sklonog orgijama je zauzdala jedna: 'Sad si papučar'

Na Instagramu piše da joj je dečko i tepa mu 'ljubavi'. Prošloga ljeta, zabavljali su se uz potoke alkohola, jurcali jet-skijem kod Korčule, platili dvije kazne. Globe za glisiranje u blizini obale su do 15 tisuća kuna, ali to nije bio problem za Amerikanca koji 'teži' preko 200 milijuna dolara. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL: 'TKO JE TU LUD!?'

Idi na 24sata

Komentari 107

  • sljastrava 23.08.2021.

    Kako im se da biti sa njim.Pa on je ružan.

  • Cirenac 16.08.2021.

    Ne bebe momčić,nego to radi novčić.

  • komentator Luka 16.08.2021.

    sve skupa te cure nemaju 100 kila

Komentiraj...
Vidi sve komentare