To je to što me zanima!

Milijuni za medu napravljenog u čast pokojne princeze Diane

RAJ ZA KOLEKCIONARE Medvjedići koji su napravljeni u čast princeze Diane sada se prodaju za više od dva milijuna kuna. Na eBayu već ima 61 zainteresirani
Vidi originalni članak

Obični plišani ljubičasti medvjedić s bijelom ružom na prsima 1997. stajao je 450 kuna. Korisnici eBaya prepoznali su njegovu vrijednost pa se tako danas prvi primjerci prodaju za nekoliko milijuna kuna.

Beanie Babies je linija popularnih plišanih igračaka koje su se na tržištu pojavile prije 21 godinu. Nakon smrti princeze Diane pokrenuli su i limitiranu liniju medvjedića u njezinu čast koju su nazvali “Princeza“. Sav novac od prodaje tada je išao u dobrotvorne svrhe. 

Igračka se sada prodaje za oko dva milijuna kuna, a na eBayu već ima 61 zainteresirani. Jedan od korisnika je rekao da medvjedića prodaje za tako visoku cijenu, jer bolesnoj majci želi platiti skupocjeno liječenje.

- Mislim da će se kupac svejedno naći, jer ljudi ‘padaju’ na takve stvari - rekao je Marcel Knobil, prodajni stručnjak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kung fu panda 15.01.2014.

    šteta što je prerano umrla

  • jdn 15.01.2014.

    tko o cemu englezi o princezi

  • anane 15.01.2014.

    jedna od mojih miljenicaa...nazalost zivot prerano ugasen,,,,virujen da joj je bilo tesko zivjeti uz napornu kraljicu i ljubomornog muza,upravo to ju je kostalo zivota,ali naravno ta pravda nikad nece ugledati svijetlo dana,,,nevolin plisance ali ovog medvjedica bi rado imala uz sebe navecer dok spavam;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare