To je to što me zanima!

Milla Jovovich: Ne želim haljine, već me skinite golu

U rujanskom izdanju ruskog Maxima Milla je htjela pokazati kako joj izgleda tijelo nakon što je rodila kćer pa se odbila odjenuti. Glumica se lani udala
Vidi originalni članak

Glumičine provokativne fotografije na kojima pokazuje guzu i otkriva grudi krasit će rujansko izdanje ruskog Maxima. Milla Jovovich (34) fotografije je snimila lani, a u intervjuu je otkrila kako su joj za fotosession stilisti pripremili i nekoliko zatvorenih haljina.
- Rekla sam im da ne snimam modni prilog za Vogue i ne želim reklamirati dizajnere, nego hoću pokazati kako mi tijelo izgleda nakon porođaja. Trebalo mi je samo čipkasto rublje i plahta - kazala je Milla, koja na fotografijama izgleda besprijekorno. Kaže da se u trudnoći s kćeri Ever Gabo nije puno udebljala. Lani se udala za britanskog redatelja Paula Andersena jer nije htjela da joj kćer zovu kopiletom. Već su se nekoliko puta htjeli vjenčati, ali odustali su zbog zamršene papirologije. Glumica se zavjetovala da neće dopustiti da njezina kći počne raditi kao dijete jer želi da ima normalno djetinjstvo. Ona je, kaže, počela raditi s 12 godina zbog teške financijske situacije dok je živjela u Ukrajini.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • teaa 25.08.2010.

    prelijepa je

  • zdravakrava 25.08.2010.

    onda im reci i da ne retuširaju fotke ako želiš stvaran pogled na tijelo nakon porođaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare