To je to što me zanima!

Milla Jovovich rodila je treću djevojčicu, bila je nervozna...

Američka glumica balkanskih korijena rodila je treću kćer. Kad je saznala za trudnoću preplavile su je emocije, bilo ju je strah. Međutim, sve je u redu i blagoslovljeni su s još jednom djevojčicom
Vidi originalni članak

Američka glumica i manekenka balkanskih korijena Milla Jovovich (44) jučer je dobila treće dijete. Samo dan ranije, na svom Instagram profilu napisala je kako je jako nervozna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Smiješno je što sam mislila da je roditi treće dijete lako. Moram vam priznati da sam jako nervozna. Nadam se da će sljedeća objava biti s našom kćerkicom. Poželite mi sreću - napisala je Milla.

Njezina kći sada je na svom Instagram profilu objavila obiteljsku fotografiju s malenom sestrom.

POKAZALA TRUDNIČKI TRBUH Milla Jovovich (44) čeka bebu: 'Obitelj i ja bili smo na iglama'

Milla je u braku s filmskim redateljem, Paulom W. S. Andersonom (54) s kojim ima dvije kćeri, Evu Gabo (11) i  Dashielu Edan (4), čije fotografije često dijeli s javnosti. 

Kada je saznala da je trudna s trećim djetetom, bila je sretna, ali se u sve umiješao i strah. Milla je prije dvije godine imala spontani pobačaj za vrijeme snimanja filma, a u tim je trenucima bila trudna četiri i pol mjeseca. Stoga oko nove trudnoće nije, kako kaže, htjela prerano poveseliti. 

- Zbog mojih godina i gubitka posljednje bebe, nisam se željela prebrzo vezati za ovo potencijalno dijete. Sve što govorim očigledno nije bilo nimalo zabavno i cijela moja obitelj posljednjih mjeseci živi na iglama. No, napokon smo saznali da je sve u redu i da smo blagoslovljeni s još jednom djevojčicom - napisala je glumica svojedobno na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Opaka Salpa 04.02.2020.

    Aj nek meni netko objasni zemljopis jer valjda nije baš da ga razumim, pišu da je glumica balkanskih korjena, a ukrajinka je, od kad je Ukrajina dio Balkana? PS.ona je meni super glumica

  • Ekaterina_1 04.02.2020.

    Divna obitelj.

  • Co1umbo 03.02.2020.

    Balkanskih korjena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare