Obavijesti

Show

Komentari 13

Milla Jovovich (44) čeka bebu: 'Obitelj i ja bili smo na iglama'

Milla Jovovich (44) čeka bebu: 'Obitelj i ja bili smo na iglama'
6

Millu je ova vijest izuzetno razveselila, ali je priznala da su je preplavile različite emocije, od kojih je jedna i strah. Glumica je zabrinuta zbog toga što je prije dvije godine pretrpjela hitan pobačaj

VIDEO

Američka glumica i manekenka balkanskih korijena Milla Jovovich (44) očekuje svoje treće dijete, prenosi Story.hr.

Sretnu vijest objavila je na svom Instagram profilu objavivši fotografiju na kojoj u crnoj uskoj čipkastoj haljini pokazuje svoj trudnički trbuh.

Millu je ova vijest izuzetno razveselila, ali je priznala da su je preplavile različite emocije, od kojih je jedna i strah. Glumica je zabrinuta zbog toga što je prije dvije godine pretrpjela hitan pobačaj. Tada je snimala film u Istočnoj Europi i bila je trudna četiri i pol mjeseca. 

- Dobila sam prijevremene trudove i rekli su mi da moram biti budna tijekom cijelog postupka. To je bilo jedno od najstrašnijih iskustava kroz koje sam ikada prošla. Još uvijek imam noćne more o tome, bila sam sama i bespomoćna. Kad pomislim na to da bi se zbog novih zakona žene mogle suočavati s pobačajima u još gorim uvjetima nego što sam ja tada, želudac mi se okrene - rekla je glumica.

- Zbog mojih godina i gubitka posljednje bebe, nisam se željela prebrzo vezati za ovo potencijalno dijete. Sve što govorim očigledno nije bilo nimalo zabavno i cijela moja obitelj posljednjih mjeseci živi na iglama. No, napokon smo saznali da je sve u redu i da smo blagoslovljeni s još jednom djevojčicom - napisala je u opis fotografije na Instagramu i zamolila svoje obožavatelje da se pomole za nju i bebu. 

Milla je u braku s filmskim redateljem, Paulom W. S. Andersonom (54) s kojim ima dvije kćeri, Evu Gabo (11) i  Dashielu Edan (4), čije fotografije često dijeli s javnosti. 

'Još uvijek imam noćne more o pobačaju. Bila sam depresivna'
'Još uvijek imam noćne more o pobačaju. Bila sam depresivna'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu