To je to što me zanima!

Minea nikad vitkija: U kožnoj pripijenoj suknji istaknula struk

Prošle godine promijenila je i frizuru. Napravila je šiške, a pratitelji su joj tada poručili kako izgleda sve mlađe. Pjevačica i voditeljica je svojedobno objasnila kako kako dobar izgled koji godinama održava duguje vježbanju
Vidi originalni članak

Pjevačica i voditeljica Renata Minea Končić (43) prešla je četrdesete, no i dalje svojom pojavom mami uzdahe. Može se pohvaliti zavidnom linijom, a na društvenim mrežama voli pokazivati svoje obline. Naravno, uvijek odijeva prigodne modne kombinacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u crnoj dolčeviti s naglašenim ramenima i uskoj kožnoj suknji do koljena. Istaknula je uzak struk, a pozirala je nasmiješena od uha do uha.

Prošle godine promijenila je i frizuru. Napravila je šiške, a pratitelji su joj tada poručili kako izgleda sve mlađe. Minea je svojedobno objasnila kako kako dobar izgled koji godinama održava duguje vježbanju. 

VRIJEME ZA PROMJENE Nova frizura i 'opasno' kratka haljina: Minea oduševila fanove

- S godinama sam shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda, i nisam sretna zbog toga što mi se ponekad zaista ne da voditi brigu o tome. No, trudim se da mi vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevnih obaveza. Prije par mjeseci prvi puta sam se upustila u avanturu zvanu boks i uz pomoć trenera Saše, moram priznati, zavoljela sam taj princip vježbanja - ispričala je. 

No, unatoč komplimentima, Minea je misteriozna kada je u pitanju njezin ljubavni život. Jednom je prilikom za Reflektor otkrila kako u njezinom životu uvijek postoji poseban muškarac.

- Ljubav je ono što nas jača, diže i daje nam krila... Barem je kod mene tako. Ljubav dolazi u više oblika i sa različitih strana, a ja mogu reći da sam ispunjena po svakom pitanju - ispričala je pjevačica i voditeljica.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ante-portas 30.01.2021.

    Kao vino.

  • eddie 30.01.2021.

    mlaka, ni topla ni hladna. bzvznjača

  • Yorkshire 29.01.2021.

    Prava dama. Takvih je danas rijetko vidjeti. 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare