Obavijesti

Show

Komentari 67

Minea nikad vitkija: U kožnoj pripijenoj suknji istaknula struk

Minea nikad vitkija: U kožnoj pripijenoj suknji istaknula struk
4

Prošle godine promijenila je i frizuru. Napravila je šiške, a pratitelji su joj tada poručili kako izgleda sve mlađe. Pjevačica i voditeljica je svojedobno objasnila kako kako dobar izgled koji godinama održava duguje vježbanju

VIDEO

Pjevačica i voditeljica Renata Minea Končić (43) prešla je četrdesete, no i dalje svojom pojavom mami uzdahe. Može se pohvaliti zavidnom linijom, a na društvenim mrežama voli pokazivati svoje obline. Naravno, uvijek odijeva prigodne modne kombinacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

11:14

Sada je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u crnoj dolčeviti s naglašenim ramenima i uskoj kožnoj suknji do koljena. Istaknula je uzak struk, a pozirala je nasmiješena od uha do uha.

Prošle godine promijenila je i frizuru. Napravila je šiške, a pratitelji su joj tada poručili kako izgleda sve mlađe. Minea je svojedobno objasnila kako kako dobar izgled koji godinama održava duguje vježbanju. 

Nova frizura i 'opasno' kratka haljina: Minea oduševila fanove
Nova frizura i 'opasno' kratka haljina: Minea oduševila fanove

- S godinama sam shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda, i nisam sretna zbog toga što mi se ponekad zaista ne da voditi brigu o tome. No, trudim se da mi vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevnih obaveza. Prije par mjeseci prvi puta sam se upustila u avanturu zvanu boks i uz pomoć trenera Saše, moram priznati, zavoljela sam taj princip vježbanja - ispričala je. 

No, unatoč komplimentima, Minea je misteriozna kada je u pitanju njezin ljubavni život. Jednom je prilikom za Reflektor otkrila kako u njezinom životu uvijek postoji poseban muškarac.

- Ljubav je ono što nas jača, diže i daje nam krila... Barem je kod mene tako. Ljubav dolazi u više oblika i sa različitih strana, a ja mogu reći da sam ispunjena po svakom pitanju - ispričala je pjevačica i voditeljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu