To je to što me zanima!

Minea se oprostila od Šuputa: 'Bio mi je poput rođenog oca'

Puno sam se smijala s tobom i zbog tebe. Ušetao si mi u srce davne 95-te i nikada nećeš izaći! Hvala ti za sve dragi Boris, napisala je Minea na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pjevačica i voditeljica Renata Končić (41) poznatija kao Minea surađivala je na početku karijere s pokojnim ocem Maje Šuput (39), menadžerom Borisom Šuputom. Na društvenim mrežama objavila je emotivnu poruku te otkrila kako joj je Boris bio poput oca. 

- Bio si poseban, drugačiji, pun veselja i optimizma. Držao si me kao kap vode na dlanu i brinuo o meni kao da sam ti vlastita kći... Od prvoga trenutka vjerovao si u mene i nikome nisi dao da pomisli drugačije. Volio si moj osmijeh i puno puta mi znao reći da ga nikada ne smijem skinuti s lica jer je taj osmijeh moj zaštitni znak. Puno sam se smijala s tobom i zbog tebe. Ušetao si mi u srce davne 95-e i nikada nećeš izaći! Hvala ti za sve dragi Boris - napisala je Minea. 

Maja se danas oprostila na društvenoj mreži od oca koji je preminuo nakon duge bolesti. Boris je bio njezin menadžer na početku karijere i zaslužan je što je počela pjevati. Bio je menadžer brojnih drugih estradnih zvijezda poput Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Danijela Popovića. Krajem prosinca 2002. doživio je tešku prometnu nesreću od koje se nikada u potpunosti nije oporavio.

- Jučer smo na posljednji počinak ispratili mog tatu. Nakon preduge i preteške bolesti konačno se riješio bolnica, nepokretnosti, cjevčica. Riješio se zla koja ga je prikovala za krevet i života kojeg nitko, baš baš nitko nikada ne bi smio ni na dan doživjeti. Bio je bolestan posljednjih 16 godina od koje posljednje 3 želim izbrisati iz pamćenja jer je preteško - komentirala je Maja u emotivnoj objavi. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kliko 19.10.2018.

    Bome i moras mu zahvaliti. Jer nozda imas osmijeh, ali nemas ni elementarnog sluha-svaka mu cast sto ti je omogucio da zaradis od glazbe jer i vrapci i komarci pjevaju bolje od tebe!

  • 18.10.2018.

    Kako su bile slatke kad su bile mlade i neoperirane.

  • Papatest 18.10.2018.

    Minea hoćeš reći da te je ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare