To je to što me zanima!

Minnie Driver: G. Višnjić je Srbin...ups, izrežite taj dio

Minnie Driver, zvijezda 'Dobrog Willa Huntinga', nije znala odakle je glumac Goran Višnjić. Zbunila se doznavši da je Hrvat, a ne Srbin kako je mislila
Vidi originalni članak

O da, niste ništa vidjeli dok niste vidjeli Srbina kako pije, odgovorila je Minnie Driver na pitanje je li Goran Višnjić donosio alkohol na set mini serije 'The Deep' koju su zajedno snimali. Doznavši od novinarke 'Red Carpeta' da je Goran Hrvat, Minnie je pokrila rukom usta i kazala da izrežu taj dio. Zvijezda 'Dobrog Willa Huntinga' nahvalila je kolegu Višnjića.
- On je nevjerojatan glumac i uistinu prekrasan muškarac. I pravi je prijatelj. Preminuo mi je otac, a on je bio nevjerojatno ljubazan prema meni i mojoj obitelji - rekla je Minnie Driver. Goran joj je poput velikog dobroćudnog medvjeda. Glumica kaže da je toliko drag i zabavan da ga je teško ozbiljno shvatiti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tajnamoja 14.09.2010.

    Višnjić voli alkohol? Uh, gadno je kad se pomiješa sa većim opijatima, dar mar.

  • srce2 14.09.2010.

    Sumnjam da netko pije zbog sreće.

  • user_34983 14.09.2010.

    goran višnjić je dobar glumac. ja tako mislim. poslije rade šerbedžije je svakako i glumac koji ima najunosnije honorare. i to nešto govori. pa ne kupuje barcelona ronalda zato što je loš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare