To je to što me zanima!

Miranda: Prije sam sve radila sama, nije mi trebao muškarac

Australka je priznala kako voli da njezin suprug Orlando bude dominantniji kada je u pitanju njihov obiteljski život i zaključila da teži tradicionalnim vrijednostima
Vidi originalni članak

Miranda Kerr (30) ne krije da je osoba koja teži tradicionalnim vrijednostima kada je u pitanju njezin brak sa zvijezdom 'Gospodara prstenova' Orlandom Bloomom (36). Tijekom snimanja kampanje za kupaće kostime Net-A-Portera, australska manekenka progovorila je o ljubavnim pogreškama koje je činila prije nego je upoznala glumca s kojim ima sina Flynna (2). Priznala je da voli pustiti Orlanda da bude dominantniji kada je riječ o njihovom obiteljskom životu i zaključila da prije nikada nije dozvoljavala muškarcu da joj pomogne jer je sve radila sama.

- Možda sam previše tradicionalna, ali muškarci se osjećaju važnima kada ih pitate za pomoć umjesto da mislite da možete sve sami napraviti. Moja greška u prošlim vezama je što sam inzistirala da sve radim sama, nije mi trebao muškarac. To je definitivno bila pogreška. Žena se voli osjećati voljenom i cijenjenom. To je nešto na čemu radim svaki dan, vjerujte mi. Za mene je to izazov - zaključila je Miranda.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • VIC3148 23.06.2013.

    pa kad voli tradicionlne vrijednosti da muškarac dominira i biti dobra ženica nek se primi krpe i kuhače i to pokaže.šta se sve te koje se naslikavaju pre.e.av.aju pričom o starim tradicijama, ne to i dokažu, a ne se plašiti da slomi nokat namalom prstu lijeve ruke, jer obično su lijevoruke.to je kao štosno pisati lijevom rukom, hah.

  • brbljavi prdež 22.06.2013.

    A kakve si ti to poslove radila prije? Ja nošenja revija i naslikavanja u kupaćim gaćama baš i ne smatram nekim poslom.

  • user_262419 22.06.2013.

    kakav komad žene uffffffff

Komentiraj...
Vidi sve komentare