To je to što me zanima!

Miranda više nije anđelica: 'S njom je bilo jako teško raditi'

Kako piše Us Weekly, kao razlog otkazivanja ugovora navodi se njezina loša reputacija, a navodno nije bila unosna za Victoria's Secret kao drugi modeli
Vidi originalni članak

Australskom supermodelu, koja je u braku s glumcem Orlandom Bloomom (36), iz Victoria's Secreta poslije tri godine nisu produžili ugovor vrijedan milijun dolara. Glavni razlog tome navodno je njezina loša reputacija, piše US Weekly. Drugi izvori tvrde da Miranda Kerr (29) nije 'bila unosna za Victoria's Secret' u usporedbi s Alessandrom Ambrosio (31), Candice Swanepoel (24) i Adrianom Limom (31). No, bez obzira na to, Miranda će biti i na sljedećoj reviji Victoria's Secreta u studenom, a pojavljivat će se i u njihovim katalozima. 

- Bit će plaćena po danu, ni ne mora biti anđelica da bi to radila - rekao je izvor. 

Mnogi tvrde da je Miranda jako teška kao osoba. 

- Poznata je kao diva u industriji mode. Teško je bilo raditi s njom na snimanjima i revijama. Stalno kasni, a s drugim djevojkama se nije baš previše družila - rekao je izvor za časopis People. 

Iz Victoria's Secreta nisu demantirali ovu vijest, ali direktor marketinga Ed Razek samo je komentirao kako je sigurno pozvana na njihovu reviju u New Yorku u studenom. 

- Miranda je jedan od najboljih modela u povijesti ovog posla. I jedna je od najpopularnijih. Osim toga, ona je jako profesionalna. Za mene će uvijek biti anđelica - zaključio je Razek. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • pernica 11.04.2013.

    po meni je premršava, ovo malo sika je podigla push up grudnjakom, ima 100 puta zgodnijih i ljepših cura! -okrugla baby faca, i izgled "vječne slatke djevojčice" mi nikako ne paše, ali ima bit da oni samo to traže....ženu, majku koja izgleda kao da joj je 13-14 godina, meni to nije to! Ljepša mi je Cindy Crawford iako ima 45 godina od ove mršavice!

  • kate1003 11.04.2013.

    nije istina. vs je demantirao i potvrdioda je miranda dio showa 2013.

  • vali30 11.04.2013.

    kako može biti neunosna?? kako ijedna može biti više ili manje unosna?? pa cijeli njihov brend se temelji na tom exstra showu koji rade i pompu koji sami dižu, a te cure su sve jednakih proporcija i sličnog lica/kose.... i sad imate alessandru ambrosio i mirandu kerr i kako jedna može više zarađivati za kompaniju od druge?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare