To je to što me zanima!

Mirela: Alimentacija mi nije bitna i nisam sponzoruša

Mirela Rupić žali što je Višnjić priznao dijete tek nakon izbijanja javnog skandala. Sad će se posvetiti pisanju diplomskog rada i svojoj djeci
Vidi originalni članak

Goran se, nakon što je priznao Lanu, još nije javio, kao ni njegova obitelj. Njegove roditelje ne poznajem i oni nisu vidjeli unuku, otkrila nam je Mirela RupiĆ (36). Žao joj je što je izvanbračna afera Gorana Višnjića (36) s njom dospjela u javnost.
- Vjerujem da mora proći malo vremena prije prvoga kontakta. Na žalost, svi smo otišli u krivom smjeru. Vjerujem da smo to mogli riješiti na ljudskiji način, bez uplitanja medija. Što je, tu je - kazala je Mirela. Smatra da je ljudski griješiti, ali i praštati.
- Svi moramo gledati u novo i bolje sutra. Trenutačno su emocije izmiješane, kako moje, tako i Goranove - mirno kaže Mirela.
- Alimentacija uistinu nije bitna. Ja stvarno ne želim postotak njegova mjesečnog prihoda, niti sam sponzoruša kao što su neki pisali. Lana ima tatu, a ja djeci želim pružiti sve, i to novcem koji sama zaradim - priča Mirela. Sad ću se posvetiti pisanju diplomskog rada na Studiju turističkog menadžmenta i djeci, 8-mjesečnoj Lani i sinu Ivanu (13), koji u ponedjeljak ima rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • entoni 12.12.2007.

    Govori u svoje ime scarlet-st Mirela se ima pravo javljati u medije ako to želi kao svi mi a tebi ako se javi možeš ju odbiti ! Ovo je slobodna država prošlo je vrijeme zabranjivanja to je bilo u Komunizmu ! Plačaš joj ti diplomski ? Hraniš i oblačiš Vlatku ? Zakaj ne pokušaš zabraniti da novinari pišu o temama koje su izabrali ? Ajmo svi pitati tebe šta smijemo !

  • Keira 01.12.2007.

    9000kn mozda je previse, ali zasto bi jedno njegove dijete islo na Karibe i kupalo se u mlijeku, a drugo zivjelo na rubu egzistencije?! kad mu moze pruziti, nek mu pruzi, to je lijepo...i nije Mirela sponzorusa, a novac nije za nju, nego za dijete...kako ce mala tek pretrpjeti dusevnu bol kad sazna za cijelu ovu pompu i ako je otac ni tada ne bude vidjao...nisu bitne pare, ali kad vec ne dobija ljubav od njega, onda bar nek ju kupuje!

  • entoni 01.12.2007.

    Čestitam zara22 Mirela nije imala izbora a nije si umjetnom oplodnjom napravila dijete ti još bolje od mene objašnjavaš, zato mislim da na ovim stranicama ima izvrsnih kandidata za sabor ! Možda je obećavao da se bude razveo, tko zna ali treba to riješiti pravedno ili još bolje po sevinom zakonu, poštovanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare