To je to što me zanima!

Mirela Forić ubrzo otišla s revije, model se dosađivao

Reviju su pratile Mirela Forić s Jelenom Perčin i fotografkinjom Marom Bratoš te bosanksi pjevač Fuad Backović, poznatiji kao Dean s prijateljem...
Vidi originalni članak

Modnom revijom Hippy gardena u Dubrovniku je otvoren drugi po redu Dubrovnik Fashion Week International, dvodnevna modna manifestacija na kojoj će svoje kolekcije predstaviti domaći i strani dizajneri. Prvu večer kolekcije su predstavili Art Goden, Mara Miloglav inspirirana Zvjezdanim stazama, Michal Negrin s romantičnim kreacijama i Marina Design. Uz gradonačelnika Andra Vlahušića u prvom redu sjedila je počasna gošća Kai Li-Ma, kineska manekenka koja se vidno dosađivala tijekom revije. Reviju su pratile i Mirela Forić, supruga Darija Srne s prijateljicom Jelenom Perčin i fotografkinjom Marom Bratoš te bosanksi pjevač Fuad Backović, poznatiji kao Dean s prijateljem. Mirela nije bila raspoložena za fotografiranje, a zajedno s Jelenom Perčinom reviju je napustila nakon drugog izlaska manekenki.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • uvijek istina 28.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • luna2 28.08.2010.

    @-lackovic- dobar si !

  • teaa 28.08.2010.

    jako su mi lijepe, pogotovo Mirela, a ti -uvijekistna ja mislim da je Mirela ostavljala Srnu i vraćala mu se radi nekog frajera hehe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare