To je to što me zanima!

Mirela natjerala Vedrana na sto trbušnjaka i ispriku

Romantični ugođaj Tajne kuće nije popravio odnos između bivše stanarke Mirele i Vedrana. Zagrepčanka ga nije nimalo poštedjela
Vidi originalni članak

Iako nije glasao za nju kao najgoru stanarku, Vedran je na romantičnu večeru išao sa Zagrepčankom. Mirela još od ulaska u Malu BB kuću nije skrivala koliko ju je Slavonac povrijedio. Sada je dobila priliku i to raspraviti s njime.
- Pokazala sam mu kakav je osjećaj kad te izda netko tko ti je bio drag. I kad te osramoti pred cijelom Hrvatskom - ispričala nam je Mirela, koja je na večeri prilično namučila Vedrana.
Kad se dobro najeo, pitala ga je da izabere broj između 40 i 100. On je izabrao 100, pa je morao napraviti toliko trbušnjaka. Uz to, morao je napraviti 50 čučnjeva i vikati: “Mirela, ja ti se ispričavam”. Iako mu nije oprostila to što ju je tračao, ipak mu je dala 5. Kaže da mu je odličnu ocjenu dala zbog ostalih stanara jer oni će dobiti 500 kuna po pozitivnoj ocjeni, a ne samo Vedran.

'NISAM POVEĆALA GRUDI, BAREM NE JOŠ'
Internet-forumaši koji prate svaki korak BB stanara raspisali su se o večeri Mirele i Vedrana. Mišljenja su im podijeljena, ali su bili prilično uvjereni da je Zagrepčanka povećala grudi.
- Nisam povećala grudi. Trebala bih ih povećati, ali još nisam našla pravog kirurga - kroz smijeh je priznala Mirela.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_19801 13.12.2007.

    neznam šta je vama ljudi, malo trbušnjaka nikom ne škodi, to što ona misli da su svi prema njoj bili zloćesti njen problem, a veliki brat ove godine uopće nije imao nikakve korisne zadatke, svi su se samo utovili kao... zar to je cilj cjele igre,ne glasam za nikog jer nisu zavrijedili ,tamo su samo da ukradu Bogu dane ja im ništa nebi dala, a nama gledateljima da upropaste sat vremena gledanja tv

  • Kjara27 12.12.2007.

    Mireka malo se..., da mu ocjenu 5 zbog drugih stanara a nagalsila je da pozdravi samo Maju i Martinu i optužuje Vedrana da ju je osramotio pred cijelom Hrvatskom a u biti se je sama osramotila...šta ona više hoće?

  • entoni 12.12.2007.

    Tako vređati zmiju ! Vedran je gospodin a ova za umobolnicu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare